Σταύρος Βαρθαλίτης: «Μετά το MasterChef, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά»

«Ποτέ τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν δουλέψεις σκληρά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταύρος Βαρθαλίτης: «Μετά το MasterChef, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά»

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την νέα εκπομπή μαγερικής του Star, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά το τέλος του MasterChef, στο οποίο μάλιστα είχε κερδίσει.

«Ήταν μία ιδέα που συζητούσαμε καιρό με το κανάλι. Μία ημέρα μας το ανακοίνωσαν και μετά από ωραίες συζητήσεις φτιάξαμε αυτήν την παρέα, που πραγματικά, ώρες ώρες, νιώθω λες και τα ξέρω τα παιδιά χρόνια. Υπάρχει ωραία χημεία και αυθορμητισμός σε αυτήν την εκπομπή, που δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο αυτή τη χρονική περίοδo στη μικρή οθόνη», είπε αρχικά για το Cook Beef.

Η ζωή του Σταύρου Βαρθαλίτη μετά το MasterChef

Βαρθαλίτης Σταυρής

«Από εκείνη την ημέρα που τελείωσε ο διαγωνισμός, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλό και γι' αυτό δεν σταματώ να δείχνω την ευγνωμοσύνη μου προς αυτούς τους ανθρώπους. Προέκυψαν ευκαιρίες επαγγελματικές, πολλή δουλειά σίγουρα, γιατί ποτέ τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν δουλέψεις σκληρά, αγάπη από τον κόσμο και μία γενική αποδοχή που, πραγματικά, το έχω ξαναπεί αλλά είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχω πάρει από το διαγωνισμό. Στόχος μου βασικός είναι και ένα μαγαζί στο άμεσο μέλλον, αλλά επειδή θέλω να γίνει σωστά και όταν πρέπει, το σχεδιάζω με σύνεση και υπομονή», ανέφερε στον Τηλεθεατή. Ποιος παίκτης ωστόσο κερδίζει τον 5ο κύκλο του ριάλιτι;

Το βιογραφικό του Σταύρου Βαρθαλίτη

  • Ο Σταύρος είναι 24 ετών.
  • Κατάγεται από τη Σύρο.
  • Μένει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια.
  • Τα γυαλιά είναι το γούρι του.
  • Άνετος και με αυτοπεποίθηση, ο Σταύρος υποσχέθηκε να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef!
  • Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες.
  • Στο MasterChef μπήκε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση.
  • Μέσα από το MasterChef είχε ως σκοπό να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό.
  • Κατά τη διάρκεια του MasterChef πήρε 8 κιλά.