Insta poll: Καλύτερο κορμί από την Κρεμλίδου έχει η Ελευθερίου

Σύμφωνα με τις δικές σας ψήφους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Insta poll: Καλύτερο κορμί από την Κρεμλίδου έχει η Ελευθερίου

Τα poll στο Instagram του Youweekly.gr κάνουν πάταγο και τα βλέπουν καθημερινά πάνω από 30 χιλιάδες χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας. Μάλιστα, για χάρη της Έλενας Κρεμλίδου και της Ελευθερίας Ελευθερίου έγινε... χαμός.

Οι δυο πρώην παίκτριες του Survivor 4, έδωσαν μάχη σώμα με σώμα για το ποια από τις δυο έχει το πιο ωραίο κορμί. Βέβαια, να σημειώσουμε πως και οι δυο γυναίκες έχουν απίστευτες αναλογίες και γυμνάζονται τακτικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δικές σας ψήφους η Ελευθερία Ελευθερίου έχει το πιο ωραίο σώμα. Ωστόσο, η Έλενα Κρεμλίδου δεν έμεινε πολύ πίσω αφού η διαφορά ήταν μόνο 2638 ψήφους.

Κρεμλίδου Ελευθερίου κορμιά

Insta poll αποτέλεσμα Ελευθερίου Κρεμλίδου

Μπείτε στο Instagram του Youweekly.gr για να ψηφίσετε και σε άλλα poll, αφού καθημερινά ανεβαίνουν καινούρια και άκρως απολαυστικά.

Με αυτή τη διατροφή η Ελευθερίου Ελευθερίου έμενε σταθερή στα 55 κιλά πριν το Survivor 4

  • Πρωινό - Δημητριακά με γάλα. «Δεν παραλείπω ποτέ το συγκεκριμένο γεύμα. Κάποιες φορές αντί για γάλα επιλέγω γιαούρτι».
  • Σνακ - Τοστ με τυρί και γαλοπούλα. «Φροντίζω να έχω πάντα μαζί μου ένα σνακ για να μου δίνει περισσότερη ενέργεια. Αν ακολουθώ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής αντικαθιστώ το τυρί με ανθότυρο που έχει λιγότερες θερμίδες».
  • Μεσημέρι - Ζυμαρικά ολικής με βραστά λαχανικά. «Κάθε μου γεύμα το συνοδεύω με σαλάτα»
  • Απόγευμα - Φρούτο εποχής. «Μου αρέσουν πολύ τα φρούτα. Τώρα επιλέγω μπανάνες, μήλο και πορτοκάλι»
  • Βραδινό - Sushi. «Είναι από τα αγαπημένα μου! Το προτιμώ όταν βγαίνω για φαγητό με τους φίλους μου»
  • Γουρουνιά - Σουφλέ σοκολάτας. «Τρελαίνομαι για την σοκολάτα!! Οτιδήποτε γλυκό έχει σοκολάτα δεν μπορώ να του αντισταθώ… Τόσο απλά».