Στεφανία Λυμπερακάκη: «Θα ήθελα ο σύντροφος μου να μοιάζει με τον Κωνσταντίνος Αργυρό»

«Μου αρέσει αυτός ο τύπος άντρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στεφανία Λυμπερακάκη: «Θα ήθελα ο σύντροφος μου να μοιάζει με τον Κωνσταντίνος Αργυρό»

Η Στεφανία Λυμπερακάκη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2021 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρόσφατο χωρισμό που είχε, ενώ αποκάλυψε με ποιον Έλληνα τραγουδιστή θα ήθελε να μοιάζει ο μελλοντικός της σύντροφος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Εκτός από τη δυσκολία της προετοιμασίας για τη Eurovision, είχες να αντιμετωπίσεις ακόμα μία, τον χωρισμό σου από τον Ολλανδό μουσικό Γιάνες Χόιβελμανς, πως είναι η ψυχολογία σου τώρα;

Ήταν δύσκολο στην αρχή. Δεν είναι εύκολο να χωρίζεις από μια σχέση και ειδικά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, που προετοιμάζομαι για κάτι που ονειρευόμουν χρόνια. Αλλά έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη στον στόχο μου και ο Γιάνες το σέβεται αυτό. Κατάλαβε ότι δεν υπήρχε χρόνος για εμάς και έτσι χωρίσαμε.

Στην αρχή, όπως σου είπα, ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι καλύτερα. Νιώθω ότι έχει καθαρίσει το μυαλό μου και μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω.Πριν πάρουμε την απόφαση να χωρίσουμε, το συζητήσαμε πολύ. Έχουν περάσει πέντε εβδομάδες από τότε. Είναι ακόμα νωπό. Αλλά με βοηθάει πολύ το ότι χωρίσαμε σαν φίλοι και επικοινωνούμε πολύ συχνά. Πριν από δεκαπέντε λεπτά μιλούσαμε με μηνύματα.

Στην ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» ο πατέρας συμβούλευε πάντα την κόρη του να γνωρίσει και να παντρευτεί Έλληνα. Λέει το ίδιο ο δικός σου πατέρας;

Όταν ήμουν μικρότερη, μου μιλούσε μόνο για τους Έλληνες. Μου μιλούσε για την ιστορία μας και τον άκουγα πάντα να λέει: «Οι Έλληνες έχουν κάνει αυτό, οι Έλληνες έχουν κάνει εκείνο». Όταν όμως γνώρισε τον Γιάνες, που είναι Ολλανδός και δεν μοιάζει καθόλου με Έλληνα, μου είπε ότι αν είμαι ευτυχισμένη μαζί του, τότε είναι κι εκείνος.

Βέβαια, τώρα που μένω περισσότερο καιρό στην Ελλάδα από ό,τι στην Ολλανδία μπορώ να σου πω ότι οι Έλληνες είναι πάρα πολύ σέξι. Όταν κυκλοφορώ, βλέπω αγόρια με σκούρα μαλλιά, μπλε μάτια, γυμνασμένα σώματα και λέω «Γουάου». Αλλά και οι Ελληνίδες είναι πανέμορφες. Βλέπω κοπέλες στον δρόμο με τακούνια και σέξι φορέματα και αναρωτιέμαι αν είναι μοντέλα. Στην Ολλανδία δεν δίνουν τόση σημασία στην εμφάνιση και ντύνονται πιο χύμα.

Θα ήθελες ο επόμενος σύντροφός σου να είναι Έλληνας;

Θα ήταν ωραίο να έχω Έλληνα σύντροφο γιατί θα μάθαινα πιο γρήγορα τα ελληνικά. Νομίζω ότι και ο πατέρας μου θα το εκτιμούσε. (Γελάει.) Αν ήταν Έλληνας, θα ήθελα να έχει καστανά μάτι και μαλλιά, μούσι και γυμνασμένο σώμα. Αν ήμουν 25 χρόνων, θα σου έλεγα ότι θα ήθελα να μοιάζει στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μου αρέσει αυτός ο τύπος άντρα!(Γελάει.).

Στεφανία Λυμπερακάκη συνέντευξη

«Νιώθω σαν τη Jennifer Lopez με αυτό το outfit»

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής αποστολής στη Eurovision με την Στεφανία Λυμπερακάκη και την ομάδα της. Μετά την δεύτερη πρόβα στο Ρότερνταμ, όπως είθισται σε στα πλαίσια του διαγωνισμού, μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Είμαι τόσο χαρούμενη. Πήγαν όλα τέλεια στην δεύτερη πρόβα. Στην πρώτη πρόβα, όπως είναι φυσικό, δεν γνωρίζαμε την σκηνή και είχαμε όλοι το άγχος. Στην δεύτερη πρόβα όλα πήγαν τέλεια και ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό», είπε αρχικά.

Στον αν πήγαν όλα καλά σε σχέση με αυτό που είχαν στο μυαλό τους σαν plan A για τελικό αποτέλεσμα, απάντησε: «Ήταν ακριβώς αυτό που είχαμε στο μυαλό μας και δεν παρεκκλίναμε από το αρχικό μας πλάνο. Ο Φωκάς Ευαγγελινός μας βοήθησε πάρα πολύ. Πήραμε το ρίσκο για τον εικονικά εφέ και είναι κάτι που δεν έχει ξανά γίνει άλλα πήγαν όλα καλά».

Όσον αφορά την ρούχο της, που θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά, σχολίασε: «Το φόρεμα είναι του Βρεττού Βρεττάκου και νιώθω σαν την Jenifer Lopez όταν το φοράω. Το αγαπώ πολύ αυτό το outfiit».