Ολυμπία Χοψονίδου: Έτσι κατάφερε και επανήλθε στα κιλά της μετά από έξι εγκυμοσύνες

Τα αποκάλυψε όλα μέσα από ένα instastory

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολυμπία Χοψονίδου: Έτσι κατάφερε και επανήλθε στα κιλά της μετά από έξι εγκυμοσύνες

Στα κανονικά της κιλά έχει καταφέρει να επιστρέψει η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία μπορεί να έχει κάνει 6 εγκυμοσύνες, ωστόσο διατηρείται άριστα.

Η πανέμορφη σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη που πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο, είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της.

Αυτήν την φορά, η Ολυμπία απάντησε στην ερώτηση ενός ακόλουθου της, αναφορικά με το πως έχει καταφέρει να επαναφέρει το σώμα της, μετά από 6 εγκυμοσύνες.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου

«Επειδή μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα για το πώς έχει φύγει η κοιλιά μου… και θα ήθελα να απαντήσω στην κάθε κοπέλα προσωπικά αλλά δεν μου είναι εύκολο… η διατροφή είναι το νούμερο ένα και μετά σίγουρα η γυμναστική… βέβαια να πω την αλήθεια με βοήθησε πάρα πολύ ένα λέιζερ που έκανα στην κοιλιά και στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα για να προλάβω να κάνω και δεύτερη δόση… γιατί πραγματικά έχω δει διαφορά…

Επίσης μια μέρα θα σας δείξω πως είναι η κοιλιά μου όταν σκύβω… για να μην νομίζετε ότι δεν έχω δέρμα ξεχειλωμένο… είναι αδύνατο να επανέλθει μια κοιλιά μετά από τόσες εγκυμοσύνες τόσο εύκολα».

Ολυμπία Χοψονίδου ανάρτηση για τα κιλά

Η απάντηση της στον ερχομό 7ου παιδιού - «Θα χαιρόμουν...»

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει καταφέρει με τον Βασίλη Σπανούλη να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια. Πρόσφατα μάλιστα, ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού ήρθε στον κόσμο το 6ο παιδάκι τους.

Το μοντέλο είναι η μόνη μαμά της ελληνικής showbiz που τα βγάζει πέρα με 6 παιδιά στο σπίτι, ενώ έχει σταματήσει να εργάζεται γιατί το να τα μεγαλώνει σχεδόν μόνη της είναι πολύ δύσκολο.

Χθες, η Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε σε follower της στο Instagram, που την ρώτησε πως 8α αντιδρούσε στον ερχομό και ενός 7ου παιδιού.

«Όπως πάντα θα χαιρόμουν! Αλλά δεν πάω για άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά, λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια της με την υγεία της.

Ολυμπία Χοψονίδου 7ο παιδί