Ελένη Μενεγάκη: Τα 3 πρόσωπα που ήρθαν σε συζητήσεις για την εκπομπή της

Είναι 3 πάρα πολύ γνωστά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Τα 3 πρόσωπα που ήρθαν σε συζητήσεις για την εκπομπή της

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να θέλει στην εκπομπή της πρόσωπα που γνωρίζει πολύ καλά, ωστόσο, πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως θα ήθελε στο πάνελ της και μια παίκτρια του Survivor 4 που βρίσκεται ακόμη στο παιχνίδι.

Η παρουσιάστρια λοιπόν που βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την μεσημεριανή εκπομπή της στο MEGA, έχει έρθει σε επαφή με 3 πρόσωπα που γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά και τα έχουμε δει ξανά στο πλευρό της.

Με αυτά τα 3 πρόσωπα ήρθε σε επαφή η Μενεγάκη για την εκπομπή της.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής Έλα χαμογέλα, οι πρώτες κρούσεις έχουν γίνει στην Κατερίνα Ζαρίφη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

«Ένα από τα πρώτα τηλεφωνήματα ήταν στην Κατερίνα Ζαρίφη, είναι μια σχέση καρμική και για τις δύο, υπήρξε σχετική επικοινωνία και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να συνεργαστούν. Από την πλευρά της Κατερίνας Ζαρίφη ζήτησε να μην είναι καθημερινά γιατί δεν θα έχει χρόνο καθώς θα συμμετέχει στην σειρά του Mega «Συμπέθεροι στα Τύραννα”.

Η Ελένη Μενεγάκη χτίζει μία νέα εκπομπή και θέλει δικά της πρόσωπα, αλλά να έχει και μία σταθερή ομάδα. Προχωρούν οι συζητήσεις με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, σε θετικό κλίμα όμως δεν είναι απλή η περίπτωση του γιατί είναι 16 χρόνια στον Alpha, υπάρχουν ζητήματα πρακτικά και οικονομικά για την ακολουθήσει. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι από τις πιθανότερες να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Το κοινό στοιχείο των εμφανίσεών της στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει με μεγάλη προσοχή το νέο της επαγγελματικό βήμα και έτσι πολύ συχνά βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στα γραφεία του Mega προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες του σταθμού όλες τις λεπτομέρειες της εκπομπής της.

Όπως σας έχουμε πει, προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί σε ποια ζώνη θα μπει η εκπομπή της «Βασίλισσας», ωστόσο το πιο πιθανό είναι να τη δούμε και πάλι στη 1.00 το μεσημέρι μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Είναι αλήθεια πως η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο προσεγμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz και έτσι, κάθε look της γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης.

Ελένη Μενεγάκη Mega

Όλες οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Mega έχουν ένα κοινό στοιχείο: Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πιο σικάτο λευκό παντελόνι.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή