Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Συνεχίζουν και του χρόνου με το Πρωινό στον ΑΝΤ1

Μπορεί να έχουν χαμηλά νούμερα, όμως φέρνουν μεγάλα έσοδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Συνεχίζουν και του χρόνου με το Πρωινό στον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν συνδυαστεί με το Πρωινό του ΑΝΤ1. Ωστόσο, η πτώση που είδαν στα νούμερα τηλεθέασης, ειδικά το τελευταίο διάστημα προκάλεσαν ερωτηματικά για το αν θα τους δούμε και του χρόνου στο κανάλι. Μάλιστα, τα ερωτηματικά αυτά είχε... φουντώσει ο παρουσιαστής με μια σπόντα που είχε πετάξει στον αέρα της εκπομπής.

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ της Real life, το πρώην ζευγάρι θα μείνει σταθερά στη θέση του και την προσεχή σεζόν καθώς φέρονται να έχουν πάρει το «πράσινο φως» να επιστρέψουν από Σεπτέμβρη με σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα και στήσιμο.

Το Πρωινό διατηρεί τα εμπορικά του έσοδα σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που ικανοποιεί ένα από τα βασικά ζητούμενα των στελεχών του καναλιού.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας Πρωινό ΑΝΤ1

Τα νούμερα τηλεθέασης του Πρωινού με Λιάγκα - Σκορδά στον ΑΝΤ1

Μια έκπληξη για πολλούς ήταν τα 27/4 ποσοστά τηλεθέασης αλλά το μεγαλύτερο σοκ παίζει να το έπαθε ο ΑΝΤ1 με τα νούμερα που καταγράφηκαν στην εκπομπή Πρωινό.

Η αλήθεια είναι πως από την αρχή της σεζόν υπήρξε αρκετά αισθητή μείωση στα ποσοστά της Φαίης Σκορδά και η τηλεοπτική της επανασύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν μια σανίδα σωτηρίας που όντως απέδωσε αφού τους τελευταίους μήνες το βλέπαμε να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της πρωινής ζώνης. Την Μεγάλη Τρίτη, όμως, κάτι φαίνεται πως πήγε πολύ λάθος.

Ας είμαστε ρεαλιστές. Μια από τις εκπομπές της πρωινής ζώνης που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά είναι αυτή του Mega, το Πάμε Δανάη. Ε, αυτή την φορά ακόμα και η Δανάη Μπάρκα κατάφερε να περάσει την Φαίη αφού εκείνη έκανε στο δυναμικό κοινό 7,7 ενώ η Σκορδά με τον Λιάγκα έπιασαν μόνο 6,5%!

Πρωινή ζώνη

Όσον αφορά τα τέταρτα, η Φαίη πορεύτηκε με 4-6,2-9,4-8,9-5,3-3,3-4,8-6,7-9-7,5-6,6-5,8-4,6 ενώ το Πάμε Δανάη ξεκίνησε με 6,8 και συνέχισε: 7,4-6,8-9,5-7,1-6,9-7,3-8,3-7,3-8,9-9,2-8-7,1-8,6.

Πρώτο βγήκε το Ευτυχείτε με 13,5% ενώ την δεύτερη θέση έλαβε το STAR με την εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου" που ενώ τον τελευταίο καιρό είχε πέσει πολύ στα νούμερα τώρα σιγά σιγά δείχνει να παίρνει ανάσα αφού το βοηθάει πολύ και το MasterChef...