Αγγελική Ηλιάδη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε πάντως....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

Μετά τις διακοπές που έκανε στο Ντουμπάι, η Αγγελική Ηλιάδη πλέον έχει επιστρέψει Ελλάδα και αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Και όχι, δεν πρόκειται για κάποια πλαστική επέμβαση.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κόψει τα μακριά μαλλιά της και να τα κάνει καρέ. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να υποδεχτεί το καλοκαίρι άκρως ανανεωμένη.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη με τα νέα της μαλλιά

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία με το νέο της μαλλί.

Τόσο λόγω του διαφορετικού look της, όσο και λόγω του φίλτρου που έχει χρησιμοποιήσει, δεν μπορέσαμε να την αναγνωρίσουμε αρχικά. Βέβαια, και το κοντό μαλί της ταιριάζει απίστευτα!

Αγγελική Ηλιάδη κοντά μαλλιά

Η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τις... πλαστικές

«Αγαπώ τις γυναίκες και νιώθω και το ανάλογο. Έχουμε πολύ έντονη επικοινωνία», είπε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της σε κάποιες φωτογραφίες της.

«Έκανα μια θεραπεία στα μάτια για τους μαύρους κύκλους, καμία χειρουργική επέμβαση. Τώρα η κάθε κυρία έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι είναι σε παράκρουση, τρέλα. Με ανησυχεί αυτό το γεγονός. Ο κόσμος από το τίποτα και το πουθενά σου κάνει επίθεση. Πιστεύω ότι έχει ψυχολογικά ο κόσμος. Κι εγώ έχω, αλλά δεν είναι τρόπος έκφρασης αυτός. Δείχνει έναν χαρακτήρα ο οποίος δεν είναι… Στεναχωριέμαι για αυτούς τους ανθρώπους. Δείχνει το ποιόν του. Μπλοκάρω λογαριασμούς που βρίζουν άσχημα, ή που βρίζουν κάτω από φωτογραφίες με τα παιδιά μου», τόνισε.

«Με βγάζει από τα ρούχα μου το ψέμα, η αγένεια και η άσχημη συμπεριφορά των ανθρώπων. Ειδικά αυτήν την περίοδο που περνάμε αυτό το λούκι για να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον, εμείς κάνουμε επίθεση ο ένας στον άλλον».

Η τραγουδίστρια κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, καθώς ετοιμάζει με τη φίλη της Νάταλι τη δική της σειρά ρούχων. «Δεν μπορούσα να κάθομαι άλλο, ένιωθα εντελώς άχρηστη. Κατανοώ όλο τον κόσμο και πέρα από το συναισθηματικό είναι και το οικονομικό κομμάτι. Παρόλα αυτά δεν δικαιολογούνται κάποιες συμπεριφορές».

«Είμαι 43 τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Μεγαλώνω όμορφα, ευτυχισμένα, οποιαδήποτε στιγμή δεν μου αρέσει κάτι θα το διορθώσω. Όπως νιώθει ο καθένας. Όταν έχω λίγα κιλά παραπάνω πρήζεται το πρόσωπό μου. Κάνω δίαιτα τα χάνω. Τρώω τα πάντα».