Στράτος Τζώρτζογλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο του - «Ο έρωτας της ζωής μου»

Συγκινούν τα λόγια του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στράτος Τζώρτζογλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο του - «Ο έρωτας της ζωής μου»

Σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση προχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, αναφορικά με τον γιο του, στον οποίο έχει και τεράστια αδυναμία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που πρόσφατα αποχώρησε από την Φάρμα, έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη που έχει στην σύζυγο του, Σοφία Μαριόλα και τον γιο του Αλκιβίαδη.

Μάλιστα, ο γιος του είχε μια δυσάρεστη περιπέτεια πριν μερικές μέρες, καθώς κάηκε ολοσχερώς το εστιατόριο ενός καλού του φίλου στην Αμερική, όπου εργαζόταν.

Η ανάρτηση του Στράτου Τζώρτζογλου για τον γιο του

Ο Στράτος, δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία του Αλκιβιάδη και έγραψε στην λεζάντα: “Ο έρωτας της ζωής μου – ο Αλκιβιαδης μου και το φιλί της ζωής που μας ενώνει”.

Στράτος Τζώρτζογλου ανάρτηση για τον γιο του

Οι πρώτες φωτογραφίες του εκτός Φάρμας με την Σοφία Μαριόλα

Εκτός Φάρμας βρίσκεται πλέον ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος δεν έχασε φυσικά λεπτό και έκανε την πρώτη του έξοδο, παρέα φυσικά με την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα αλλά και μερικούς φίλους.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να ήταν ένα από τα φαβορί στο παιχνίδι, μιας και τις περισσότερες φορές ήταν ο πιο δημοφιλής παίκτης, ωστόσο κλήθηκε να μονομαχήσει με τον Ντούπη και τελικά ηττήθηκε.

Μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι περιπέτειας, ο Στράτος βγήκε παρέα με φίλους και την Σοφία Μαριόλα, η οποία απαθανάτισε την πρώτη έξοδο του αγαπημένου του και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

«My baby is back. Ο νικητής της καρδιάς μου ήρθε πίσω στην αγκαλιά μου! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Ποιες λέξεις να χωρέσουν τι άνθρωπος είσαι.. αυθεντικός, αγνός, με ήθος, πίστη, μέσα στην καλοσύνη, την παιδικότητα και την αγάπη η πιο όμορφη ψυχή που έχω δει ποτέ!

Ενέπνευσες και απέδειξες οτι η ψυχή δεν εχει ηλικια και όρια.. Εισαι για μένα το τζόκερ αλλά και ο Joker μου! Ευχαριστούμε πολύ για τα (απίστευτα) πολλα μηνύματα αγάπης! Θα απαντήσουμε αφου φάει καλά (γύρισε - 16 κιλα) και μάθω τα πάντα» έγραψε η Σοφία Μαριόλα.

Στράτος Τζώρτζογλου φωτογραφία 2

Στράτος Τζώρτζογλου φωτογραφία 1