Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Ράγισε» καρδιές η σύζυγός του με τον απολογισμό του τροχαίου

«Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Ράγισε» καρδιές η σύζυγός του με τον απολογισμό του τροχαίου

Η θεραπεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και η αγαπημένη του σύζυγος, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία δεν έχει φύγει από το πλευρό του από την πρώτη κιόλας μέρα που έγινε το τροχαίο, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

O παρουσιαστής υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο πριν από μερικές μέρες και έτσι, η Εβελίνα Βαρσάμη έκανε έναν απολογισμό των όσων έχουν γίνει από τη μέρα του τροχαίου.

Η ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017

Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,

2 μήνες εντατική,

2 διασωληνωσεις,

Απώλεια 25 κιλών,

2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης,

7 χειρουργεία στο κεφάλι,

1 χειρουργείο στα μάτια

1 χειρουργείο στο λαιμό,

1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες ,

1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπειες και λογοθεραπειες

Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις... είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι'αυτο Σ'ΑΓΑΠΩ!!», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη στο Facebook.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σύζυγος

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στα μάτια

Χειρουργική επέμβαση στα μάτια του προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα στραβισμού, έκανε το Σάββατο το πρωί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγός του δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση με σκοπό να ανακοινώσει πως όλα πήγαν καλά.

Ο παρουσιαστής εδώ και 4 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο που του άφησε πολλά προβλήματα υγείας αφού είχε χτυπήσει στο κεφάλι, προσπαθεί να αναρρώσει. Στήριγμα του καθημερινά είναι η γυναίκα του, Εβελίνα Βαρσάμη.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μπορεί να έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του για την αποκατάσταση της υγείας του, ωστόσο κάνει πολύ μεγάλα βήματα.

«Όλα πήγαν τέλεια!!!Να ευχαριστήσω θερμά όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του και φυσικά
τον γιατρό μας, τον κο Πανάγο Αρβανίτη, που με την πρωτοποριακή μέθοδο των ρυθμιζόμενων ραμμάτων διορθώθηκε ο στραβισμός του Κωνσταντίνου μου», έγραψε η σύζυγος του παρουσιαστή χωρίς να κρύβει την χαρά της.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης Βαρσάμη νοσοκομείο