Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Πέρασα κορωνοϊό ευτυχώς πολύ ελαφριά»

Οι δηλώσεις για την περιπέτεια που έζησε με την υγεία της

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Πέρασα κορωνοϊό ευτυχώς πολύ ελαφριά»
News 17.05.2021 15:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Δευτέρας, η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δική της εμπειρία με τον κορωνοϊό και για τον τρόπο με τον οποίο τον βίωσε πριν από λίγο καιρό.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία πριν από λίγο καιρό παραχώρησε και μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό YOU, εξήγησε τι συνέβη όταν έμαθε ότι κόλλησε κορωνοϊό καθώς και τα συμπτώματα που είχε.

Οι δηλώσεις της Ματθίλδης Μαγγίρα στο Πάμε Δανάη

«Δεν έκανα πυρετό, ούτε δέκατα, απλά είχα κωμάρες και ήθελα να κοιμάμαι τις δυο τρεις πρώτες μέρες. Κοιμόμουν συνέχεια. Με χτύπησε και γαστρεντερικά με έναν τρόπο.

Το πέρασα πολύ ελαφριά, ευτυχώς, είμαι τυχερή. Δεν ταλαιπωρήθηκα».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Ματθίλδη Μαγγγίρα, μεταξύ άλλων είπε: «Ήμουν ο άντρας της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και κάποιος που δεν με ξέρει μπορεί να μην το πιστέψει. Όλος αυτός ο δυναμισμός μου χτίστηκε ως άμυνα κι αυτό είναι κάτι που έγινε υποσυνείδητα κι όχι συνειδητά. Όλοι θέλουμε σύντροφο στη ζωή μας. Η συντροφικότητα και η συναισθηματική στήριξη είναι πράγματα που κάθε άνθρωπος θέλει κι είναι το σημαντικότερο πράγμα σε κάθε σχέση, όχι μόνο ερωτική αλλά σε οποιαδήποτε σχέση».

«Έφτασα οριακά με το οξυγόνο μου, ένιωθα ότι θα πέσω κάτω από ασφυξία»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο YFSF.

Η Ματθίλδη επισήμανε πόσο ενθουσιασμένη είναι με την επιστροφή του σόου μεταμφιέσεων ενώ την ίδια στιγμή τοποθετήθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας ένα δικό της περιστατικό.

Το γεγονός ότι στο «All Star» συμμετέχουν οι καλύτεροι προσθέτει περισσότερο άγχος;

«Αυτό είναι το κινητήριο όχημα ή το drive. Το άγχος έρχεται με την προσωπική σου αναμέτρηση σε αυτό που καλείσαι να κάνεις! Η μεγάλη παράσταση έρχεται όταν ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον! Αυτό το θεωρώ ευτυχές».

Τι σας δυσκολεύει περισσότερο σε μια μεταμόρφωση;

«Αυτό είναι ανάλογο με τον εκάστοτε χαρακτήρα. Σε άλλον δυσκολεύομαι να του μοιάσω εμφανισιακά… Το περπάτημα, το βλέμμα, η ενέργειά του, η φωνή του, μια λεπτομέρεια… Το ευχάριστο για μένα είναι ότι πάντα το ένα πρόσωπο διαφέρει από το άλλο και αυτό είναι το δώρο, η μοναδικότητα».

Με ποια μίμηση έχετε διασκεδάσει περισσότερο και με ποια όχι και τόσο;

«Διασκεδάζω με αυτή που διασκεδάζει το κοινό, όταν έχω αυτή τη μαγική επαφή. Εκείνη που με ζόρισε περισσότερο από όλες ήταν ο Τους. Έφτασα οριακά με το οξυγόνο μου, την αναπνοή μου… Ένιωθα ότι θα πέσω κάτω από ασφυξία. Οδυνηρή εμπειρία!»

Υπήρξε ποτέ συμπεριφορά που σας έφερε σε δύσκολη θέση και πώς το διαχειριστήκατε;

«Αρκετές φορές και με διαφορετικούς ανθρώπους, σε διαφορετικούς χώρους και χρόνους… Αν θέλουμε να το προσδιορίσουμε, ακόμα και τώρα συμβαίνει. Συνήθως το διαχειρίζομαι άμεσα. Αν υπάρχει η δυνατότητα, θέλω να το συζητήσω με τον άλλον, αλλιώς γνωρίζω ότι έχω να κάνω με τοξικό άνθρωπο, οπότε απομακρύνομαι. Αν δεν έχω την τελευταία επιλογή, ενεργοποιώ τον παρατηρητή μου, βγαίνω από το συναίσθημα».

Τα περιστατικά και οι καταγγελίες για κακοποίηση που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληθαίνουν. Άγγιξαν ακόμα και το «Face», με την περίπτωση του Κώστα Δόξα. Πώς βλέπετε όλο αυτό που συμβαίνει;

«Χαίρομαι που αποκαλύπτονται κοινωνικές καταστάσεις χρόνων. Εύχομαι να αλλάξουν πολλά πράγματα. Με προβληματίζει ότι αυτό το κύμα συμβαίνει και σε άλλες χώρες ταυτόχρονα».

Ματθίλδη Μαγγίρα για YFSF και καταγγελίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και την Μπέτυ»

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Το λαμόγιο ήταν ο έξυπνος και ο έντιμος ήταν ο βλάκας»

Share