Βίβιαν Δράκου: Η πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίβιαν Δράκου: Η πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέον εδώ και μερικές μέρες ο Θανάσης Πατριαρχέας και η αγαπημένη του, Βίβιαν Δράκου μιας και έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ένα υπέροχο κοριτσάκι το οποίο ολοκλήρωσε την οικογένειά τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο με την άφιξη της μικρής τους και έτσι, η ευτυχισμένη μανούλα θέλησε να κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Να θυμίσουμε πως η αποκάλυψη ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει δεύτερο παιδάκι έγινε μόλις λίγες εβδομάδες πριν μέσα από τον λογαριασμό του Θανάση Πατριαρχέα και ενώ η Βίβιαν Δράκου είχε μπει ήδη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης.

Η ανάρτηση της Βίβιαν Δράκου με την κόρη της

Βίβιαν Δράκου παιδί

Λίγα λόγια για τον Θανάση Πατριαρχέα που υποδέχθηκε την κόρη του με τη Βίβιαν Δράκου

Γεννήθηκε το 1986 στην Καλαμάτα όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αποφοιτώντας κάποια χρόνια μετά. Κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Το 2010, σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Έτσι πέρασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν από όπου αποφοίτησε το 2013, ξεκινώντας την πορεία του ως ηθοποιός.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο στην παράσταση «Περί Ζώων» της Ελφρίντε Γέλινεκ στο Θέατρο Τέχνης. Επίσης, ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας LEGΩ, που κέρδισε την πρώτη θέση στο Scratchnight του Bob Theatre Festival το 2013. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη δραματική σειρά «Δικαίωση» τη σεζόν 2014-2015 όπου υποδύθηκε ένα δημοσιογράφο, κάνοντας έκτακτες εμφανίσεις στη σειρά. Ακολούθησε η συμμετοχή του στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» το 2015.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Μιχάλη Μακρή στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Εκεί πρωταγωνιστεί μαζί με την Ντόρα Μακρυγιάννη και τη Μαριάννα Τουμασάτου από το 2018 μέχρι σήμερα.