Άγριες Μέλισσες: Παπακαλιάτης και Καπουτζίδης «πολιορκούν» τον «Μιτλιάδη»

Ανακατατάξεις στα τηλεοπτικά από τη νέα σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Παπακαλιάτης και Καπουτζίδης «πολιορκούν» τον «Μιτλιάδη»

Μέσα στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τόσο ο Γιώργος Καπουτζίδης όσο και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πρόκειται να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη με δύο ολοκαίνουργιες σειρές και έτσι έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν τους ηθοποιούς που θα πάρουν στο δυναμικό τους.

Όπως είναι φυσικό, μία πολύ καλή... αγορά είναι αυτή των Άγριων Μελισσών. Συγκεκριμένα, οι δύο δημιουργοί έχουν βάλει στο «μάτι» τον Γιώργο Γάλλο, ο οποίος παίζει τον Μιλτιάδη στη σειρά.

Οι λεπτομέρειες για τις σειρές του Γιώργου Καπουτζίδη και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η επιθυμία για τον Μιλτιάδη από τις Άγριες Μέλισσες

Ο ηθοποιός ολοκληρώνει καθώς γνωρίζουμε την παρουσία του στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μιας και ο χαρακτήρας του πεθαίνει και γι’ αυτό αποτελεί μήλον της έριδος για τους δύο δημιουργούς.

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 17 Μαΐου - Επεισόδιο 140

Οι τρεις αδελφές είναι αναστατωμένες με το βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος και προσπαθούν ν’ αποφασίσουν πώς θ’ αντιδράσουν. Ο Σαραντόπουλος οδηγεί σιγά-σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που εκείνη δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί, ενώ διακρίνει το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της με τον Κυριάκο.

Η Πηνελόπη εκμυστηρεύεται στον Αλέξη το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη, ενώ προσπαθεί να αποσπάσει απ’ την οικογένειά της, περισσότερες πληροφορίες. Ο Αλέξης βρίσκει έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Δούκας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Συνεταιρισμό. Θα καταφέρει η Ελένη και οι υπόλοιποι αγρότες να του χαλάσουν τα σχέδια ή θα καταστραφούν ολοσχερώς;