Θρήνος για τον Αντώνη Ρέμο

Έφυγε από τη ζωή ένας καλός του φίλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Αντώνη Ρέμο

Με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να αποχαιρετήσει έναν καλό του φίλο ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, τον οποίο είδαμε πριν από μερικούς μήνες μετά από χρόνια ξανά στη σκηνή μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά, φάνηκε να είναι συντετριμμένος με την είδηση που έμαθε και έτσι, ανέβασε στο προφίλ του μία φωτογραφία του καλού του φίλου που «έσβησε».

Η ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου για τον φίλο του που έφυγε από τη ζωή

«Καλό παράδεισο να έχει η ψυχούλα σου αδερφέ», έγραψε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αντώνης Ρέμος θρήνος

«Έλεγα πέφτω σε κατάθλιψη...»

Ο Αντώνης Ρέμος, λίγο πριν το μεγάλο show για την παραμονή της πρωτοχρονιάς στο Mega, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και συγκλόνισε με την εξομολόγησή του πως κάποια στιγμή αισθάνθηκε ότι πέφτει σε κατάθλιψη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του και ξεκαθάρισε στον Άρη Καβατζίκη πως η σύζυγός του και η κόρη του ήταν τα πρόσωπα που τον βοήθησαν να επανέλθει.

Αντώνης Ρέμος Mega

Ο τραγουδιστής ανέφερε στον Άρη Καβατζίκη: «Ήταν στιγμές που έλεγα πέφτω σε κατάθλιψη εγώ προσωπικά ένιωσα ότι κάποια βράδια τέλος, δεν υπάρχει αύριο».

Όσο για την Υβόννη Μπόσνιακ και την μονάκριβη κόρη του Ελένη, παραδέχτηκε ότι ήταν το «οχυρό» που τον στήριξε και τον βοήθησε ψυχολογικά αυτό το διάστημα!