Γιάννης Βασιλείου: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από δύο επώνυμα άτομα»

«Μου πρότειναν να γίνω το ταίρι τους»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Βασιλείου: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από δύο επώνυμα άτομα»

To μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιάννης Βασιλείου μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί πριν από μερικά χρόνια από δύο επώνυμους άνδρες, οι οποίοι του είχαν ζητήσει να γίνει το ταίρι τους.

Το θέμα των παρενοχλήσεων έχει αρχίσει να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και έτσι και ο Γιάννης Βασιλείου αποφάσισε να μοιραστεί τη δική του εμπειρία.

Την ίδια στιγμή, μίλησε για τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο ο οποίος με δική του απόφαση έχει φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βασιλείου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα. Δύο άτομα επώνυμα. Είχα πάει για δουλειά στο σπίτι τους, να ακούσουν τα τραγούδια μου και μου πρότειναν να γίνω το ταίρι τους. Έφυγα», είπε αρχικά.

«Ο Γιώργος έκανε πολύ καλά που τα άφησε όλα! Ξέρω πως λείπει πάρα πολύ αλλά είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει μια ωραία δουλειά, του έχει φέρει λεφτά, είναι επώνυμος και αν θέλει να κάνει comeback θα το κάνει. Εγώ πιστεύω ότι θα το κάνει το comeback ο Γιώργος Αλκαίος, θα γυρίσει» πρόσθεσε ο τραγουδιστής για τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο.

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί είχε μιλήσει και ο Γιώργος Γερολυμάτος

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, το ίδιο και ο Ερμόλαος Ματθαίου.

Ο ίδιος μίλησε για το ελληνικό #metoo αλλά και για την αποκαλυπτική φωτογράφιση που είχε κάνει πριν από χρόνια για το περιοδικό Playboy.

«Έχω δανείσει χρήματα, αλλά έχω πάντα στο μυαλό μου ότι τα έχω χάσει, γιατί ξέρω ότι αυτοί δεν θα μπορούν να μου τα δώσουν και θα εξαφανιστούν.

Υπήρχαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις από άνδρες και γυναίκες, αλλά γλιστρούσα σαν το χέλι.

Τότε το Playboy αποφάσισε να κάνει στην Ελλάδα ένας άνδρας ημίγυμνος φωτογράφιση. Δεν ήμουν γυμνός, ήμουν ημίγυμνος. Είχα πληρωθεί καλά, δεν θα πήγαινα αφιλοκερδώς.

Πριν να παντρευτώ ήμουν άπιστος με τη γυναίκα που παντρεύτηκα».