Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram

Του ευχήθηκε δημόσια για τα γενέθλιά του...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram

Μια σπάνια φωτογραφία με τον γιο της ανέβασε η Έλλη Κοκκίνου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιας και χθες ήταν μια ξεχωριστή μέρα αφού ο μικρός Αλέξανδρος είχε τα γενέθλιά του!

Με αυτόν τον τρόπο η αγαπημένη τραγουδίστρια - που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου- θέλησε να του ευχηθεί δημόσια "χρόνια πολλά" για τα 13α γενέθλιά του!

"Το αγόρι μου σήμερα κλείνει τα 13 και γίνεται επισήμως έφηβος!!
Σου εύχομαι καρδιά μου να ξεπεράσεις κάθε σου όνειρο,κάθε σου ευχή, (εμένα στο ύψος με έχεις ήδη ξεπεράσει ????),να κάνεις στη ζωή σου ότι αγαπάς και ονειρεύεσαι και να έχεις μια ζωή γεμάτη, όπως την επιθυμεί η καρδιά σου.
Χρόνια σου πολλά παλικαράκι μου γλυκό!
Να σε χαιρόμαστε Αλέξανδρε μου.????????
Σε λατρεύω ❤️????
#birthdayboy #happy13 #myboy #teenager", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα!

Η ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου

Αποκάλυψε την πλαστική που έχει κάνει

Καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου, όπου μίλησε για όλα. Πέρασε μάλιστα από το εξομολογητήριο, όπου απάντησε ακόμα σε πιο αδιάκριτες ερωτήσεις.

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή, αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, με την ίδια να αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι έχει μικρύνει το στήθος της, αντί να το... μεγαλώσει!

«Φυσικά και έχω κάνει. Έχω μικρύνει το στήθος μου. Συνήθως γίνεται το ανάποδο, εγώ είμαι από τις άλλες», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.