Κατερίνα Λέχου - The 2night Show: «Είναι ανεπίτρεπτο να υποβάλλεις έναν άνθρωπο σε σαδιστικά τερτίπια»

«Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο μαζί με τη Ζέτα Δούκα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Λέχου - The 2night Show: «Είναι ανεπίτρεπτο να υποβάλλεις έναν άνθρωπο σε σαδιστικά τερτίπια»

Το βράδυ της Τρίτης, η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για την άσχημη συμπεριφορά που είχε δεχθεί από συνάδελφό της στο θέατρο.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λέχου για το ελληνικό #MeToo

«Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο ή να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν, είτε όχι, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μία καλύτερη ερμηνεία. Υπάρχουν άλλοι τρόποι… Πιστεύω ότι έχουμε μια αλλαγή εποχής, τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν γνώση. Είναι ένα σκληρό επάγγελμα και παίζεις με λεπτές ισορροπίες. Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου.

Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ κι έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα πρώτα με τον σύζυγό μου. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου. Οι παλιοί είναι της άποψης τι θέλεις να τα πεις, έτσι κάτω από το χαλί.

Τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο» τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Για τον ρόλο μου στο Είσαι το Ταίρι μου είχαν κοιτάξει την Καγιά και την Κουλιανού»

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην κυπριακή εκπομπή «Τετ α Τετ» και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο «Είσαι το Ταίρι μου».

Η γνωστή ηθοποιός συζητήθηκε αρκετά με τον ρόλο της Βίκυς Σεϊτανίδη στη συγκεκριμένη κωμική σειρά που προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 στο MEGA.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψει της Κατερίνας Λέχου, η παραγωγή έψαχνε για τον συγκεκριμένο ρόλο, πρόσωπα, όχι μόνο από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και του μόντελιγνκ. Δυο πρόσωπα που είχαν περάσει από κάστινγκ για τον ρόλο της ήταν η Βίκυ Καγιά και η Βίκυ Κουλιανού.

Κατερίνα Λέχου για το είσαι το ταίρι μου

«Ξέρω ότι τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου.

Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές». Στην ίδια συνέντευξη, η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη!