Mike: Το δημόσιο μήνυμά του για την πρόκριση της Έλενας Τσαγκρινού

Η φοβερή φωτογραφία από το act της στην σκηνή της Eurovision

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mike: Το δημόσιο μήνυμά του για την πρόκριση της Έλενας Τσαγκρινού

Το βράδυ της Τρίτης, η Έλενα Τσαγκρινού εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision και όπως ήταν αναμενόμενο, ο αγαπημένος της σύντροφος, Mike, έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για εκείνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί ο Mike να μην ταξίδεψε μαζί της στην Ολλανδία, ωστόσο από το πρώτο λεπτό στήριξε την Έλενα Τσαγκρινού. Λίγο πριν βγει στη σκηνή η τραγουδίστρια, έγραψε στο Instagram του: «Σήμερα είναι η μέρα σου! Ήρθε η ώρα να λάμψεις αγάπη μου και να δείξεις σε όλο τον κόσμο το ατελείωτο ταλέντο που κρύβεις μέσα σου!

Δεν έχει σημασία τι θέση θα φέρεις,γιατί και μόνο που ένα όνειρο σου το έχεις κάνει αληθινό σε καθιστά νικήτρια! Όλοι σου οι φίλοι και η οικογένεια σου είμαστε στο πλευρό σου!!! Goooo baby GO CYPRUS!!!».

Η ανάρτηση του Mike για την Έλενα Τσαγκρινού

Την ώρα που η εκπρόσωπος της Κύπρου ερμήνευε το «El Diablo» στη σκηνή του Ρότερνταμ, ο Mike πόζαρε μπροστά στην τηλεόραση και ανέβασε την τρυφερή φωτογραφία γράφοντας: «LET’S GOOOOOOOOOOOOO BABY!!!».

Το πρώτο μήνυμα μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision

Η Έλενα Τσαγκρινού «έλαμψε» το βράδυ της Τρίτης στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision και έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει με το σπαθί της μία θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, με το «El Diablo» να κλέβει τις εντυπώσεις του κοινού.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ημιτελικού, ήταν εμφανώς συγκινημένη με την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η συμμετοχή της, ενώ δεν μπόρεσε λεπτό να κρύψει τον ενθουσιασμό της που θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την πρωτιά το Σάββατο.

«Μπήκαμε στον τελικό δεν το πιστεύω! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ψήφους σας. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Από την αρχή της καριέρας μου ήθελα να βρεθώ σε αυτή τη σκηνή με καλλιτέχνες από όλες τις χώρες. Ευχαριστώ για την αγάπη σας! Ω Θεέ μου μπήκαμε τελικό... συνεχίστε να μας στηρίζετε, σας αγαπάμε πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision στο επίσημο κανάλι της Panik Records.