Ρομέο Μπέκαμ: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο 18χρονος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια;

Από μικρός στα... βάσανα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρομέο Μπέκαμ: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο 18χρονος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια;

Μία απρόσμενη είδηση ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day από τον Γιώργο Σατσίδη. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο 18χρονος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια Μπέκαμ, Ρομέο θα γίνει μάλλον για πρώτη φορά πατέρας.

Ο νεαρός, βρίσκεται σε σχέση με μια κοπέλα εδώ και 2 χρόνια και οι φήμες ότι θα γίνει μπαμπάς άρχισαν μετά από κάποιες αναρτήσεις που εκείνη έκανε στα social media. Στις φωτογραφίες αυτές βλέπουμε τον γιο του γνωστού ζευγαριού να κρατά τρυφερά της κοιλίτσα της συντρόφου του.

Προς το παρόν βέβαια, η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά αν ισχύει θα είναι χωρίς αμφιβολία μία «βόμβα» για τη διεθνή showbiz.

Οι λεπτομέρειες για τον Ρομέο Μπέκαμ

9 αυστηροί και καταπιεστικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ

  • Αυστηρά ωράρια: Η Βικτόρια έχει παραδεχτεί σε πολλές συνεντεύξεις της, ότι λειτουργεί με αυστηρό ωράριο. Σκοπός είναι να ισορροπεί καριέρα και οικογένεια. Έτσι, η ίδια ξεκινά τη μέρα της στις 6 το πρωί. Επίσης, έχει εμφυσήσει στα παιδιά της, την τήρηση του καθημερινού τους προγράμματος (με όποια ωράρια κι αν περιλαμβάνει αυτό).
  • Η μπάλα δεν μπαίνει μέσα στο σπίτι: Αυτό είναι σχετικά γνωστό. Η Βικτόρια δεν αντέχει όταν τα παιδιά παίζουν μπάλα στο εσωτερικό του σπιτιού. Ωστόσο, αυτή είναι μια μάχη που χάνει καθημερινά.
  • Η γυμναστική της Βικτόρια είναι ιερή: Όπως έχει πει, η μόνη στιγμή της ημέρας που έχει για τον εαυτό της, είναι η στιγμή που γυμνάζεται. Το κάνει νωρίς το πρωί και το απόγευμα. Έτσι, είναι απαράβατος κανόνας για τα παιδιά να μην την απασχολούν. Εκτός και αν πρόκειται για κάτι επείγον.
  • Τα παιδιά συνοδεύει πάντα ένας γονέας: Στην αρχή του γάμου τους, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ έκαναν μια συμφωνία. Να είναι πάντα ο ένας από τους δύο μαζί με τα παιδιά. Έτσι, ποτέ δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι να κάνει ρομαντικές διακοπές χωρίς τα παιδιά. Όταν κάποιος από τους δύο ταξιδεύει για δουλειά, ο άλλος μένει με τα παιδιά ή ταξιδεύουν οικογενειακώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι πολύ δεμένοι.

Μπέκαμ παιδιά

  • Κανόνες ευγενείας: Ένας τρόπος να προστατέψουν τη δημόσια εικόνα τους είναι να δείχνουν προς τα έξω ένα ευγενικό προφίλ. Τα παιδιά των Μπέκαμ δεν παραλείπουν ποτέ να πουν «ευχαριστώ» και «παρακαλώ», ενώ τηρούν τους κανόνες ευγενείας σε δειπνα και επίσημες εκδηλώσεις.
  • Η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά: Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν εκεί που είναι σήμερα και από την πρώτη στιγμή φρόντισαν να το μεταδώσουν στα παιδιά τους. Μάλιστα, ενθάρρυναν το μεγαλύτερο γιο τους, Μπρούκλιν Μπέκαμ να δουλέψει για μερικούς μήνες σε ένα καφέ, ώστε να καταλάβει την αξία των χρημάτων.
  • Όλα τα παιδιά πρέπει να τελειώσουν το σχολείο: Ανεξάρτητα από την καριέρα που θα επιλέξουν να ακολουθήσουν, το να τελειώσουν το σχολείο δεν τίθεται καν υπό συζήτηση για τους Μπέκαμ. Σωστοί.
  • Σαββατοκύριακο σημαίνει χρόνος με την οικογένεια: Οι Μπέκαμ περνούν τα Σαββατοκύριακά τους κάνοντας οικογενειακές εκδρομές και εξορμήσεις στην πόλη, σε μουσεία, εκθέσεις και ταινίες.
  • Το ζευγάρι δεν μαλώνει ποτέ μπροστά στα παιδιά: Αυτός είναι ένας κανόνας για τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια και έχουν δεσμευτεί να τον ακολουθούν αυστηρά. Είναι φυσικό να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ τους αλλά φροντίζουν αυτό να μην περνά ποτέ στα παιδιά τους.