Snik: Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Όλη η αλήθεια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Snik: Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Snik να χωρίζει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και να έχει έρθει πολύ κοντά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ειδικά μετά την κοινή εμφάνιση που έκαναν στην φιέστα του Ολυμπιακού.

Στη σημερινή εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά παρουσίασε το παρασκήνιο της συνάντησης αλλά και της γνωριμίας της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Snik.

Η αποκάλυψη για το τι συμβαίνει ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Snik

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Η Αλεξάνδρα γνωρίζει τον Snik γιατί πριν μπει μέσα στη Φάρμα ο Sniκ ήταν να κάνει ένα video clip για ένα καινούργιο του τραγούδι και την προσέγγισε και της ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στο video clip.

Εγώ αυτό το ξέρω εδώ και καιρό αλλά επειδή μπήκε στη Φάρμα το κορίτσι δεν μπόρεσε να κάνει τα γυρίσματα. Πάντως είχαν αυτή την επικοινωνία για να πρωταγωνιστήσει η Αλεξάνδρα στο video clip. Μετά κράτησαν μια επαφή, δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, συναντήθηκαν εκεί και ήταν σε μια κοινή παρέα απλώς εγώ έχω την αίσθηση ότι μπορεί να αρέσει στον Snik η Αλεξάνδρα. Από όσο γνωρίζω την Αλεξάνδρα δεν νομίζω ότι είναι του τύπου της».

Έκανε unfollow στο Instagram την Έλενα Χριστοπούλου ο Snik

Όλο και περισσότερα είναι τα στοιχεία που δείχνουν πως ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι πλέον μαζί. Τελευταία απόδειξη του χωρισμού ήταν το unfollow που έκανε ο τράπερ στην μάνατζερ της παρουσιάστριας, Έλενα Χριστοπούλου.

Η πρώτη ένδειξη πως το ζευγάρι έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους ήταν το γεγονός ότι διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για τον χωρισμό, αν και πριν από μερικές εβδομάδες και οι δύο διέψευσαν τις αρχικές φήμες που υπήρχαν για τον χωρισμό.

Snik Έλενα Χριστοπούλου unfollow