Love it: Η απίστευτη ατάκα της Ιωάννας Μαλέσκου στον Τάσο Δούση

"Είσαι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love it: Η απίστευτη ατάκα της Ιωάννας Μαλέσκου στον Τάσο Δούση

Λίγο καιρό μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοσιογράφος - εκδότης, Τάσος Δούσης, στο The 2night show, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης 19/5 η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχθηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ τον Τάσο Δούση. Η τηλεοπτική τους χημεία ήταν αξεπέραστη, όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο. Με χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση συζήτησαν για τις Εικόνες, την διαχρονική ταξιδιωτική εκπομπή που κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό κάθε Κυριακή στις 20:00, μέσα από την συχνότητα του Opentv αλλά και για πολλά ακόμη.

Όλα όσα είπε ο Τάσος Δούσης στο Love it

"Όταν ταξιδεύεις πάντα σκέφτεσαι την Ελλάδα αλλά όταν ταξιδεύεις σε αυτά τα μέρη σκέφτεσαι ότι ζεις ένα όνειρο, ζεις έναν προσωπικό σου παράδεισο. Στην πραγματικότητα είσαι ένας άλλος άνθρωπος στο ταξίδι γιατί το ταξίδι σε κάνει και καλύτερο και εξυπνότερο άνθρωπο.

Δηλαδή τα πάντα στο ταξίδι μπορεί να είναι μια αρχή για κάτι καινούργιο, δικό σου, ατομικό, επαγγελματικό. Το ταξίδι σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τεράστιες στροφές στην ζωή σου, πιστεύω θετικές. Δηλαδή εγώ όλα μου τα βήματα, τα επαγγελματικά τα έχω κάνει μέσα από τα ταξίδια. Καταγράφω, αντιγράφω και παρουσιάζω. Παρθενογένεση δεν υπάρχει. Μόνο η Κοινή Διαθήκη και Παλαιά μαζί ήταν τα πρώτα βιβλία παρθενογένεσης, μετά όλα τα άλλα απλά ακολουθούσαν.

Προετοιμάζομαι για τα πάντα από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα. Ότι κι αν κάνεις στην ζωή πρέπει να είσαι προετοιμασμένος διότι αν δεν είσαι προετοιμασμένος πέφτεις και το αερόστατο δεν ανοίγει, οπότε για τα πάντα προετοιμάζομαι. Υπάρχουν πάντα δεύτερα πλάνα αλλά υπάρχει πάντα και ο καλός Θεός των Εικόνων που βοηθάει να ξεπερνάμε τα προβλήματα.

Η ατάκα της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του Love it

Όταν η συζήτηση πήγε στην αρχή της καριέρας του Τάσου Δούση και στο πως ξεκίνησε, η Ιωάννα Μαλέσκου τον αποκάλεσε... μπουμπουκάκι.

"Πολεμικός ανταποκριτής υπήρξα στον ΣΚΑΙ, πριν στον ALPHA κλπ. Πολλά χρόνια πριν.", δήλωσε ο παρουσιαστής των Εικόνων με την παρουσιάστρια να απαντά: "Είσαι μπουμπουκάκι και δεν μπορώ να αντιληφθώ πόσα πολλά μαζεμένα έχει ως εμπειρίες", κι αφού γέλασαν ο Τάσος Δούσης συνέχισε:

"Για εμένα η δημοσιογραφία είτε κάνω αθλητικό, είτε πολιτικό είτε θρησκευτικό ρεπορτάζ είναι η ανάγκη μου να μεταφέρω στον κόσμο την δική μου αλήθεια."

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρώτη του εφημερίδα που άνοιξε σε ηλικία 17 ετών ενώ σχολίασε αιχμηρά και τα ριάλιτι τύπου Survivor.

Ακούστε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο: