10 celebrities χωρίς ίχνος ρετούς σε φωτογραφίες με μαγιό

Η πραγματική τους εικόνα πίσω από τα φίλτρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
10 celebrities χωρίς ίχνος ρετούς σε φωτογραφίες με μαγιό

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σχεδόν όλοι έχουμε ξεκινήσει τις εξορμήσεις μας στις παραλίες. Το ίδιο έχουν κάνει και οι αγαπημένοι celebrities, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο που έχουν και απολαμβάνουν τον ήλιο στις παραλίες κοντινών νησιών.

Κάθε χρόνο περνάνε από τα μάτια μας πολλές φωτογραφίες ανθρώπων της showbiz, ρετουσαρισμένες με λεία επιδερμίδα, άψογο πρόσωπο και ούτε λίγη κυτταρίτιδα. Επειδή όμως γνωρίζουμε πως οι φωτογραφίες και κυρίως τα φίλτρα αυτά δεν λένε την αλήθεια, ψάξαμε και βρήκαμε 10 αγαπημένες κυρίες της ελληνικής showbiz, οι οποίες απαθανατίστηκαν από τον φακό όπως είναι στην πραγματικότητα δηλαδή χωρίς ίχνος ρετούς.

Η Κωνσαντίνα Σπυροπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Μαρίνα Βερνίκος, η Σάσα Σταμάτη, η Χριστίνα Μπόμπα, η Ελένη Χατζίδου, η Βίκυ Κάβουρα, η Ελένη Μενεγάκη - την οποία είδαμε στην εξόρμησή της στη Μύκονο με τον Ματέο Παντζόπουλο - και η Σία Κοσιώνη, έδειξαν την εικόνα τους, μακριά από την ασφαλή φούσκα που έχουν δημιουργήσει τα social media.

Οι φωτογραφίες των Celebrities χωρίς ρετούς

Σίσσυ Χρηστίδου: Στα πιο αδύνατά της - Φωτογραφίες με μπικίνι στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη το 2016

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου τον τελευταίο καιρό να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά - δείτε την δίαιτα που κάνει εδώ αναλυτικά - ωστόσο, το 2016 όταν ήταν ακόμα στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη ήταν... αγνώριστη και στα πιο αδύνατά της! Ξεθάψαμε φωτογραφίες από την παραλία που είναι μαζί και... αγαπημένοι!

Για όλη την ελληνική showbiz αυτός ο χωρισμός, της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, ήταν ένα σοκ γιατί ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Ψάχνοντας το άλμπουμ των αναμνήσεών τους βρήκαμε στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της στην Μύκονο το 2016 και συνειδητοποιήσαμε πως τότε η Σίσσυ Χρηστίδου βρισκόταν στις μεγάλες της δόξες αφού είχε κορμάρα! Να τονιστεί ότι οι φωτογραφίες δεν έχουν πειραχτεί καθόλου, είναι όπως ακριβώς μας τις έδωσαν οι φωτογράφοι.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης

Σίσσυ Χρηστίδου αρετουσάριστες φωτογραφίες

Μαραντίνης Χρηστίδου σε παραλία χωρίς ρετούς

Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς φίλτρα στην παραλία αδύνατη