Σε πελαγή ευτυχίας το παλάτι - Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Κι άλλα γεννητούρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε πελαγή ευτυχίας το παλάτι - Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Λίγο μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, μια ευχάριστη είδηση περίμενε το Παλάτι του Buckingham, καθώς η πριγκίπισσα Βεατρική και ο Edoardo Mapelli Mozzi περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Λίγους μήνες μετά τον κρυφό τους γάμο, το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι είναι πιο χαρούμενο από ποτέ, μιας και πρόκειται να γίνουν γονείς.

Η ανακοίνωση του Παλατιού για την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκη

“Η Αυτού Μεγαλειότης Πριγκίπισσα Βεατρική και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι περιμένουν μωρό το φθινόπωρο του 2021. Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα”.

Η αλλαγή στο Instagram της βασιλικής οικογένειας μετά το θάνατο του Φίλιππου

Η περίοδος πένθους για τη βασιλική οικογένεια έχει φτάσει στο τέλος της, λίγο καιρό μετά την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου. Μάλιστα, έγινε και μία αλλαγή στην επίσημη σελίδα της οικογένειας στο Instagram.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει αφήσει στην άκρη το πένθος της και έχει επιστρέψει δυναμικά στα καθήκοντά της, ενώ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βγάλει και τα μαύρα ρούχα αφού στην τελευταία της εμφάνιση φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα και κόκκινο κραγιόν.

Όπως θα δείτε, ο επίσημος λογαριασμός άλλαξε την εικόνα του προφίλ του και πλέον, έχει αποκλειστικά τη βασίλισσα.

Βασίλισσα Ελισάβετ προφίλ Instagram