Βίκυ Καγιά: Η ανάρτηση της για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και το GNTM 4

Της ευχήθηκε δημόσια καλή επιτυχία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίκυ Καγιά: Η ανάρτηση της για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και το GNTM 4

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM, με την παρουσιάστρια να προχωρά σε σχετική ανάρτηση.

Το πρωί της Τετάρτης ανακοινώθηκε και επίσημα μέσα από το STAR πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι η νέα τέταρτη κριτής του γνωστού ριάλιτι μόδας.

Η Βίκυ Καγιά, θέλησε να ευχηθεί και δημόσια καλή επιτυχία στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και έτσι δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο απεικονίζονται τα δύο μοντέλα σε μια κοινή τους φωτογράφιση.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Το physique της δεν θυμίζει Ελληνίδα. Ξανθιά, ψηλόλιγνη, με σταρένια επιδερμίδα, ταιριάζει περισσότερο στα αμερικανικά πρότυπα και όχι τυχαία μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Λος Άντζελες και την Ελλάδα.

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου.

Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης.

Η δεύτερή μου αγάπη είναι η Αυστραλία και συγκεκριμένα το Σίδνεϊ, όπου έχω πολλούς φίλους και επισκέπτομαι συχνά» έχει πει σε συνέντευξή της στο andro.gr

Το προφίλ της στο Instagram είναι διάσπαρτο με φωτογραφίες από το Λος Άντζελες, φωτογραφίσεις, ταξίδια.