Αντώνης Δημητριάδης: «Κάλεσα τον Leonardo DiCaprio στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και ήρθε»

Όσα αποκάλυψε για την γνωριμία του με τον χολιγουντιανό ηθοποιό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντώνης Δημητριάδης: «Κάλεσα τον Leonardo DiCaprio στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και ήρθε»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show , βρέθηκε ο Αντώνης Δημητριάδης όπου μίλησε για την επιτυχημένη καριέρα του ως dj. Ο ίδιος μάλιστα, παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή Mega Star με την Μαντώ Γαστεράτου. Μια εκπομπή μουσική ωστόσο, που δεν σημειώνει τα απαιτούμενα νούμερα τηλεθέασης.

Στο χώρο διέπρεψε και οφείλει πολλά στον αγαπημένη Αντώνη Ρέμο, που ήταν ο πρώτος που έβαλε σε λαϊκό πρόγραμμα Dj για να κρατάει τον κόσμο στα διαλείμματα.

Μάλιστα, ο Αντώνης Δημητριάδης αποκάλυψε για πρώτη φορά πως κατάφερε να πάει σαν καλεσμένο σε συναυλία του τραγουδιστή τον σπουδαίο χολιγουντιανό ηθοποιό, Leonardo DiCaprio.

«Σε ένα πριβέ πάρτι που έπαιζα εμφανίστηκε ξαφνικά ο Leonardo DiCaprio και οτν κάλεσα και ήρθε το επόμενο βράδυ στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου» ανέφερε.

Η εξομολόγηση του Αντώνη Δημητριάδη για την συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο

Ο Αντώνης Δημητριάδης, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Αγγελικής Καλογεράκη και τον Sfera 98,7 και θυμήθηκε την αρχή της διαδρομής του, αλλά και πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στη νυχτερινή διασκέδαση.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε ήμουν ένα παιδί που ασχολήθηκα με τη μουσική μικρός. Φυσικά μεγάλωσα σ’ ένα σπίτι που όλη μέρα το ραδιόφωνο ήταν ανοιχτό αλλά η μουσική δεν ήταν στο πλάνο. Ξεκίνησα να βοηθάω τον πατέρα μου, ο οποίος είχε νυχτερινά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη και ένα βράδυ χρειάστηκε να καλύψω τον dj που έλειπε. Το έκανα με όσα ήξερα και με όσα νόμιζα εγώ σωστά τότε. Αργότερα το έψαξα, είδα πως είναι πραγματικά το επάγγελμα του dj και το λάτρεψα. Από εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι εγώ μόνο με αυτό θέλω ν ασχοληθώ».

Αντώνης Δημητριάδης the 2night show για Ρέμο

Η γνωριμία του με τον Αντώνη Ρέμο όπως ο ίδιος λέει ήταν καθοριστικής σημασίας για την πορεία του: «Δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο σημαντική ήταν η γνωριμία μου με τον Αντώνη Ρέμο. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία και μου άνοιξε πολλές πόρτες. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι μαζί του, γι’ αυτό και δεν θέλω να ξεχάσω ποτέ, από που ξεκίνησα. Αν το ξεχάσεις αυτό, τότε έχεις τελειώσει την επόμενη κιόλας μέρα».