Θοδωρής Αθερίδης: Η νέα φωτογραφία με τον εγγονό του

Ένας γλυκός και μοντέρνος παππούς

Θοδωρής Αθερίδης: Η νέα φωτογραφία με τον εγγονό του

Ο Θοδωρής Αθερίδης φαίνεται πως απολαμβάνει το να είναι παππούς και περνάει τρυφερές στιγμές με τον εγγονό του. Έτσι αφού ο μικρός Θοδωρής έχει μεγαλώσει λίγο, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό κοινή φωτογραφία τους.

Από τις φωτογραφίες και μόνο δείχνει πως είναι ένας υπέροχος παππούς και ότι η αγάπη και η τρυφερότητα μεταξύ τους είναι τεράστια. Βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του, αναβιώνοντας στιγμές που είχε να ζήσει από όταν μικρή η κόρη του. Ο μικρός Θοδωρής είναι πλέον 2 χρονών και φαίνεται πιο γλυκός από ποτέ.

Η νέα φωτογραφία παππού και εγγονού

Η φωτογραφία του Θοδωρή Αθερίδη προκάλεσε θαυμασμό καθώς ο γνωστός ηθοποιός σπάνια δημοσιεύει στιγμές από την προσωπική του ζωή αλλά και από την οικογένειά του. Τώρα που τα πράγματα με την πανδημία είναι πιο χαλαρά, οι δυο τους μπορούν να βρίσκονται πιο συχνά.

Χθες βρεθήκανε και ο φακός τους τράβηξε πάνω στο γνωστό παιχνίδι "μπραντεφέρ".

Ο Θοδωρής Αθερίδης με τον εγγονό του

"Τον έχω!!!! Ακόμα…. Αλλά γελάει…
#granfather #mybaby"

Η σημασία του ρόλου του ως παππούς

Όπως ο ίδιος είχε σχολιάσει σε ανάρτηση του στο instagram, ο εγγονός του ήταν σαν μία νέα αρχή για εκείνον, σαν ένα δώρο όπως ο ίδιος αναφέρει.

"Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα 34 μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη....

Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή. Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός. Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα. Εννοώ μικρός μικρός.
Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμήσει. Να είμαι «πολλά υποσχόμενος»...".

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο γνωστός ηθοποιός, φαίνεται πως η σχέση παππού-εγγονού όλο και δυναμώνει. Πολλά παιχνίδια και γέλια, μαρτυρούν τις τρυφερές στιγμές τους