Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ένταση στο Πρωινό ανάμεσα σε Σκορδά και Ουγγαρέζο - «Πετάς σπόντες, εγώ μιλάω ευθέως! Σου λέω να...»

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό

Ένταση στο Πρωινό ανάμεσα σε Σκορδά και Ουγγαρέζο - «Πετάς σπόντες, εγώ μιλάω ευθέως! Σου λέω να...»
News 20.05.2021 13:30
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ένταση σημειώθηκε στον αέρα του Πρωινού, ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή τα σχόλια που έκανε η εκπομπή Pop Up για την τούρτα γενεθλίων της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που έφερε την αντίδραση της.

Τι συνέβη ανάμεσα σε Σκορδά και Ουγγαρέζο στο Πρωινό

«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε η κουβέντα, γιατί ήταν λίγο αμήχανο το απόσπασμα που δείξαμε από την εκπομπή της Ηλιάνας. Προφανώς κάτι έγινε και γι’ αυτό σχολιάστηκε», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά, θέλοντας να δικαιολογήσει εν μέρη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την ομάδα της.

«Ρε παιδιά τι υπερβολικό, εμείς τι σχολιάζουμε εδώ πέρα δηλαδή, τη συνθήκη του Άμστερνταμ; Τα θέματα αυτά πέφτουν σε μια εκπομπή. Και εμείς σχολιάζουμε τέτοια θέματα», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά θέλησε να διευκρινίσει τι εννοούσε, λέγοντας με τη σειρά της: «Δεν ξέρω πως ξεκίνησε η κουβέντα και πώς τελείωσε, γιατί είναι πώς το πλασάρεις το θέμα. Δεν είδαμε όλο το θέμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορεί από πριν να είχαν κάτι άλλο και να πήρε αυτό μία επέκταση. Δεν ξέρω τι είχε γίνει πριν. Σαφώς και αυτή η τούρτα είναι πολύ περίεργη. Μου κάνει εντύπωση».

Με τα αίματα να ανάβουν όταν ο παρουσιαστής είπε: «Λες από που να ξεκίνησε η κουβέντα… Από πού να ξεκινήσει η κουβέντα ρε Φαίη, από τα θέματα που σχολιάζουμε όλοι. Πετάς σπόντες, εγώ μιλάω ευθέως. Σου λέω να μην πέφτεις από τα σύννεφα με την τούρτα γιατί και εμείς τούρτες σχολιάζουμε».

«Καταλαβαίνεις κάτι λάθος, μάλλον. Δεν μπορώ να καταλάβω Δημήτρη μου», ήταν η αντίδραση της.

Νευρίασε η Σκορδά με την ατάκα του Λιάγκα στον Ουγγαρέζο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Πρωινό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή την... περιφέρεια του δημοσιογράφου της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, την ώρα που μιλούσε, ο Γιώργος Λιάγκας έμπαινε στο πλατό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής λοιπόν με μεγάλη δόση χιούμορ του είπε «Αμάν ρε Δημήτρη με την περιφέρειά σου» και ο φίλος και συνεργάτης του απάντησε «Εγώ έτσι γεννήθηκα… θα έχω εύκολη γέννα».

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο εκνευρίστηκε με την ατάκα του αυτή και είπε «Καλά δεν ντρέπεσαι;» με τον Γιώργο να της απαντά: «Είμαστε φίλοι ρε Φαίη κάνουμε πλάκα αναμεταξύ μας…». «Αντί να πεις πόσο ωραίο αγόρι είναι», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που άκουγε τον καβγά απάντησε: «Γι' αυτό είμαι πανελίστας».

Αυτό να πούμε πως δεν είναι το μόνο περιστατικό με Σκορδά και Λιάγκα. Χθες, ο παρουσιαστής της κοίταξε κρυφά το κινητό της και τον πήρε χαμπάρι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Συγκινήθηκαν όλοι με την εξομολόγηση του Περικλή Κονδυλάτου

Νέο σπίτι και δεύτερος γάμος για Λιάγκα - Σκορδά;

Share