Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα! Είναι κάτι πάρα πολύ τραυματικό»

Συγκινεί η εξομολόγηση για τα όσα βίωσε

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα! Είναι κάτι πάρα πολύ τραυματικό»
News 20.05.2021 13:54
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τραυματική επαγγελματική της στιγμή για την οποία και βρήκε το θάρρος να μιλήσει δημόσια.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Το αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν. Νομίζω πως δεν έχω πει καν αυτή την ιστορία ποτέ. Είναι κάτι πάρα πολύ τραυματικό. Αυτό που είναι πολύ δύσκολο είναι πως, όταν είσαι πολύ μικρός, δεν καταλαβαίνεις τι είναι επιτρεπτό και τι όχι».

«Σαφέστατα το ένστικτο μου και έχοντας μεγαλώσει σε μια οικογένεια που λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, κάποια στιγμή δεν έγινε παραβιαστικός σε σημείο που κατέληξε να είναι κάτι πολύ τραυματικό. Μόνο στην ιδέα αυτής της προσέγγισης, ο τρόπος αυτός ήταν αρκετός για να με τραυματίσει» πρόσθεσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Πόσο μάλλον όταν για κάποιους ανθρώπους αυτό έχει γίνει και πράξη. Εκεί αρχίζεις και κατηγορείς τον εαυτό σου ότι δεν κατάλαβες τα όρια, ότι δεν έπρεπε να συμβεί αυτό».

«Από ένα σημείο και μετά έχασα τη φωνή μου»

Μετά την Ζέτα Δούκα και μια σειρά πολλών ηθοποιών, και η Κατερίνα Παπουτσάκη βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και μίλησε για την εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε πως έφτασε σε σημείο να χάσει τη φωνή της και από τότε δεν έχει καμία επαφή μαζί του.

«Είμαι εδώ και στέκομαι στο πλευρό κάθε γυναίκας ή άνδρα που έχει να καταγγείλει μια περίπτωση που τον έκανε να αισθανθεί ότι ξεπέρασε τα όριά του και ο άλλος άνθρωπος κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας του προσπάθησε να παραβιάσει τα δικαιώματα και τα όρια κάποιου άλλου ανθρώπου είναι κάτι που το στηλητεύω ξεκάθαρα και πιστεύω ότι πρέπει να ταχθούμε όλοι υπέρ αυτής της προσπάθειας.

Στο βαθμό του να προβώ σε μια τέτοια καταγγελία όχι ευτυχώς ίσως γιατί ήμουν και τυχερή και ίσως έβαλα τα όριά μου. Ίσως το timing ήταν τέτοιο που περιχάρακωσα τη δική μου παρουσία σε αυτή την παράσταση. Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα τα πράγμα, έχασα τη φωνή μου, ζορίστηκα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία.

Από ένα σημείο και μετά που έχασα τη φωνή μου δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή. Κλείστηκα στο καμαρίνι μου. Ήταν μια δύσκολη συνθήκη. Οι λεπτομέρεις δεν έχουν σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπήρξε παραβίαση και είναι μια συνεργασία που σαφώς δε θα ξαναέκανα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση καμία. Επειδή ολοκληρώνω τους κύκλους των συνεργασιών μου και αυτή είναι μια βασική επιδίωξή μου να φέρομαι με επαγγελματισμό έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέχισα.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να καταλάβω καταστάσεις που μπορεί να πήγαν παραπέρα και να ήταν ακόμη πιο δύσκολες και παρεμβατικές. Εγώ μπόρεσε ενδεχομένως και το διαχειρίστηκα…. Μπορώ να καταλάβω επειδή ήμουν η τρίτη αντικαταστράτρια πως μπορεί να ήταν πριν τα πράγματα. Αισθάνομαι πως αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους, οπότε είναι μια παρότρυνση όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να μιλήσουν…. Ενδεχομένως να υπήρχε μέχρι τώρα ομερτά αλλά έπρεπε να σταματήσει», αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέα καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη - «Με είπες παιδί κατώτερου Θεού»

Μάνος Ψιστάκης για Κιμούλη: «Αν αποχωρούσε, θα αποτελούσε μια τεράστια απώλεια για το Θέατρο!»

Share