Η απάντηση της Παπαδοπούλου στο αιχμηρό σχόλιο της Παπαγεωργίου - «Μου μετέφεραν λίγο τι είπε και...»

«Από εκεί και πέρα, εγώ «αφέντη» τον αποκαλώ χρόνια τώρα. Μου αρέσει αυτή η λέξη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση της Παπαδοπούλου στο αιχμηρό σχόλιο της Παπαγεωργίου - «Μου μετέφεραν λίγο τι είπε και...»

«Τα πήρε» άσχημα όπως φαίνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με αφορμή μια ανάρτηση της. Ο σύντροφος της είχε γενέθλια και για τον λόγο αυτόν η ίδια του ετοίμασε μια αρκετά ιδιαίτερη τούρτα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «να τους αγαπάτε, να τους κάνετε τα χατίρια και να τους φροντίζετε όσο δεν πάει και τότε θα σας έχουν βασίλισσες». Το σχόλιο όμως αυτό δεν άρεσε διόλου στην παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρουμε πώς είναι ο καθένας σπίτι του, πώς μιλάει και τι κάνει. Από εκεί και πέρα, το να περνάς ένα μήνυμα “φρόντιζέ τον αφέντη σου” κλπ, συγγνώμη κιόλας, ας είμαστε κι εμείς οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες, αφέντες του εαυτού μας. Δεν χρειάζεται να κάνεις σε κάποιον χάρες για να σε έχει βασίλισσα, να σε έχει γιατί σε αγαπάει και γι’ αυτό που είσαι. Η αγάπη είναι χωρίς ανταλλάγματα, τη μοιράζεις γιατί τη νιώθεις», είπε η Ηλιάνα στον αέρα του Pop Up.

Ηλιάννα Παπαγεωργίου κατά Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λοιπόν, μετά τα σχόλια που έγιναν, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, θέλοντας μεταξύ άλλων να απαντήσει στην παρουσιάστρια του Pop Up.

«Πέρασα πολύ ωραία στα γενέθλια του συντρόφου μου. Μου μετέφεραν λίγο τι είπε. Συμφωνώ απόλυτα με την Ηλιάνα. Βεβαίως και ο σεβασμός δεν είναι ανταλλακτικός. Όλες δικαιούμαστε και αξίζουμε να μας σέβονται. Τους κάνουμε δεν τους κάνουμε τα χατίρια. Αλλά νομίζω δεν έγραψα κι εγώ κάτι διαφορετικό. Είπα κορίτσια μου να τους αγαπάτε, να τους φροντίζετε, να τους κάνετε τα χατίρια, να τους σέβεστε, για να σας έχουν πριγκίπισσες. Βεβαίως και η αγάπη δεν θέλει ανταλλαγές. Η αγάπη δεν είναι ανταλλακτική. Δεν είναι businnes.

Δεν καταλαβαίνω γιατί παρερμηνεύτηκε. Από εκεί και πέρα, εγώ «αφέντη» τον αποκαλώ χρόνια τώρα. Μου αρέσει αυτή η λέξη, όπως κι αυτός με αποκαλεί «πριγκίπισσά μου». Είναι ένα λογοπαίγνιο μεταξύ μας, χαριτολογώντας. Δεν νομίζω ότι πέφτει λόγος σε κανέναν για αυτό. Είναι μια προσωπική έκφραση μεταξύ δύο συντρόφων. Ο συνωστισμός πάνω στην τούρτα ήταν κι αυτό ένα αστείο.

Γιατί πρόσφατα στην βόλτα που ήμασταν του άρεσε μια μελαχρινή κοπέλα. Ζήτησα στο ζαχαροπλαστείο να κάνουν την κοπέλα λίγο πιο άσχημη, με όχι τόσο μεγάλα προσόντα κι εμένα να με κάνουν πιο όμορφη και με πιο μεγάλα προσόντα και του είπα κοίτα πως είμαι εγώ και κοίτα πως είναι αυτή, μην διανοηθείς και με απατήσεις».