GNTM 4: Αυτό το μοντέλο προσέγγισε το Star πριν την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ήταν αδύνατο να έρθει στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Αυτό το μοντέλο προσέγγισε το Star πριν την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Μόλις χθες το Star ανακοίνωσε πως τη θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTM 4 πρόκειται να πάρει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ένα μοντέλο που έχει ξεχωρίσει με την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ στο εξωτερικό.

Το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως το κανάλι είχε έρθει σε επαφή με ένα άλλο μοντέλο για τη θέση του κριτή και το όνομα αυτής: Σάντυ Αρμένη.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το GNTM 4 και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

«Όταν πριν από δέκα χρόνια πήγε στην Αμερική, η ίδια ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλήτρια στο μαγαζί της Πατρίτσια Φιλντ και σιγά-σιγά κατάφερε να δημιουργήσει με τον σύζυγό της ένα μεγάλο γραφείο, που υπογράφουν τα εξώφυλλα του Bazaar και της Vogue», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σάντυ Αρμένη ενθουσιάστηκε με την ιδέα του Greece’s Next Top Model, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να φύγει από την Αμερική. Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να εκτίθεται, αλλά προτιμά να βρίσκεται backstage. Αυτοί είναι οι λόγοι που οι συζητήσεις της με το Star δεν καρποφόρησαν

Ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Το physique της δεν θυμίζει Ελληνίδα. Ξανθιά, ψηλόλιγνη, με σταρένια επιδερμίδα, ταιριάζει περισσότερο στα αμερικανικά πρότυπα και όχι τυχαία μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Λος Άντζελες και την Ελλάδα.

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου.

Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης.

Η δεύτερή μου αγάπη είναι η Αυστραλία και συγκεκριμένα το Σίδνεϊ, όπου έχω πολλούς φίλους και επισκέπτομαι συχνά» έχει πει σε συνέντευξή της στο andro.gr

Το προφίλ της στο Instagram είναι διάσπαρτο με φωτογραφίες από το Λος Άντζελες, φωτογραφίσεις, ταξίδια.