Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έπρεπε να βαφτίσουμε τον γιο μου στο νοσοκομείο»

Η συγκλονιστική εξομολόγησή του για το πρόβλημα υγείας που έζησε το παιδί του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έπρεπε να βαφτίσουμε τον γιο μου στο νοσοκομείο»

Μία καθηλωτική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Πρωινό ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο γιος του όταν ήταν ακόμα βρέφος.

Ο γνωστός σεφ μίλησε και για το MasterChef, το οποίο είχε σχολιάσει με πολύ άσχημο τρόπο πριν από λίγο καιρό.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσο για τον γιο του

«Ο μικρός είναι πάρα πολύ χαρούμενος που ξεκίνησε πάλι το σχολείο. Ο μεγάλος είναι φοιτητής και δουλεύει στο μαγαζί, όπου βοηθάει στα τιμολόγια. Περνά από όλα τα πόστα γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή», είπε αρχικά.

Ο δημοφιλής σεφ, όμως, έκανε για πρώτη φορά μια αποκάλυψη που αφορά στον μεγάλο του γιο και δήλωσε ότι παραλίγο να μην ζήσει: «Είναι πολύ περίεργη ιστορία. Ο Δημήτρης είχε ένα μεγάλο θέμα υγείας όταν γεννήθηκε. Γεννήθηκε στα Χανιά κα τον φέραμε στην Αθήνα. Δεν ήταν ζήσει κι έκανε μια επέμβαση πολύ μικρός κι έπρεπε να τον βαφτίσουμε στο νοσοκομείο. Εγώ και η πρώην γυναίκα μου αποφασίσαμε να τον βγάλουμε Δημήτρη», είπε στη Νάνσυ Παραδεισανού.

Όσο για την σύντροφό του είπε: «Είναι πολύ ευθύς άνθρωπος, δεν σου χαρίζεται. Ο πρώτος γάμος μου προήλθε από μεγάλη αγάπη, ο δεύτερος επειδή ήρθε ο Δημήτρης και ο τρίτος από μεγάλη αγάπη».

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

O Δημήτρης Σκαρμούτσος (γενν. 11 Ιουνίου 1970) είναι Έλληνας σεφ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σε ηλικία 18 ετών πήγε στην Αμερική όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και κατόπιν φοίτησε στο Culinary Institute of America. Εκεί εργάστηκε με γνωστούς σεφ όπως ο Τόμας Κέλερ. Το 1996, άρχισε να εργάζεται σε μεγάλα ξενοδοχεία όπως το Sheraton Hotel, όπου ήταν ο executive chef, καθώς και σε άλλα γνωστά εστιατόρια της Αμερικής.

Το 2001, επέστρεψε στην Ελλάδα, και το 2005 έγινε σεφ του εστιατορίου Αλάτσι στην Αθήνα, για το οποίο κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet.

Από το 2010 ως το 2013, ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στους δημοφιλείς τηλεοπτικούς διαγωνισμούς Master Chef και Master Chef Junior του Mega Channel, μαζί με τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Γιάννη Λουκάκο. Το 2017, ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στην αναβίωση του Master Chef του Star Channel, κάνοντας τον το μόνο κριτή που εμφανίστηκε και στις δύο εκδοχές της σειράς. Αποχώρησε από την σειρά οικειοθελώς πριν την δεύτερη σεζόν.

Δημήτρης Σκαρμούτσος βιογραφικό

Από το 2013 ως το 2014, παρουσίαζε την εκπομπή Χωρίς Συνταγή στο Mega Channel. Από το 2015 ως το 2017, ήταν ο παρουσιαστής και κριτής του τηλεοπτικού διαγωνισμού Blind Taste στο Star Channel. Από το 2018, παρουσιάζει την εκπομπή μαγειρικής Food n' Friends με τον κωμικό Ηλία Φουντούλη, στο ANT1. Από το 2020, παρουσιάζει την εκπομπή Γειτονιές στο Πιάτο στο ΑΝΤ1. Το 2020, είχε τέσσερα εστιατόρια, και την υπηρεσία catering Δειπνοσοφιστήριον.