Eurovision 2021: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας δίνει εξηγήσεις για τη δήλωση ότι έδειρε δύο Ελληνίδες

«Έχω νιώσει ρατσισμό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας δίνει εξηγήσεις για τη δήλωση ότι έδειρε δύο Ελληνίδες

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπρόσωπος της Αλβανίας για τη Eurovision 2021, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και θέλησε να δώσει τις δικές της εξηγήσεις για τη δήλωση που έκανε πριν από λίγο καιρό πως έχει δείρει δύο Ελληνίδες.

Η Άντζελα Περιστέρη δημιούργησε σάλο με τα λόγια της και έτσι σήμερα αποφάσισε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και πώς έφτασε στο σημείο να δείρει τις δύο γυναίκες.

Οι δηλώσεις της εκπροσώπου της Αλβανίας στη Eurovision

«Με είχαν καλέσει για να μιλήσουμε για την ελληνική μουσική και τον ρατσισμό. Φυσικά με ρώτησαν για ένα συγκεκριμένο γεγονός που μου έχει συμβεί στην Ελλάδα στην αρχή όταν είχα έρθει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Περιστέρη στην πρωινή εκπομπή.

«Έχω νιώσει ρατσισμό στην αρχή και το είπα και στη συνέντευξη που είχαμε στο στούντιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κρίνουμε έναν λαό από δυο, τρία άτομα που αυτά τα άτομα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.

Ήμουν στα μπουζούκια και μου είχαν επιτεθεί δύο κοπέλες λόγω της Αλβανικής καταγωγής μου και μου είχαν πετάξει και ένα αντικείμενο. Οπότε είχα αντιδράσει και γω λίγο με την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Οι ευχές της Έλενας Τσαγκρινού στη Στεφανία Λυμπερακάκη

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στην εκπομπή Live News και θέλησε να στείλει τις δικές της ευχές στη Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία διαγωνίζεται απόψε στον Β΄Ημιτελικό.

Η Έλενα Τσαγκρινού κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό στον πρώτο ημιτελικό και έτσι σήμερα θα παρακολουθήσει χαλαρή την εμφάνισή της Ελλάδας. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε έστειλε όλη της την θετική ενέργεια και δήλωση σίγουρη για την πρόκριση της Στεφανίας.

«Πήγαν όλα καλά η πορεία μας ήταν ανοδική. Ανεβαίναμε σταδιακά. Ο στόχος για κάθε καλλιτέχνη είναι πάντα υψηλός. Εύχομαι να πάμε καλά. Το τραγούδι μας το αγαπάει πολύ ο κόσμος.

Θεωρώ ότι η Στεφανία θα περάσει σίγουρα στον τελικό, είναι εξαιρετική της εύχομαι κάθε επιτυχία. Της δίνω δύναμη κι αγάπη. Ελπίζω κι εύχομαι να πάει καλά. Είμαστε σε διαφορετικούς ημιτελικούς γι αυτό δεν έχουμε συναντηθεί. Έχει άλλες ώρες πρόβα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.