Ελευθερία Ελευθερίου: Η φωτογραφία από τη Eurovision και οι ευχές στη Στεφανία Λυμπερακάκη

Οι υπέροχες αναρτήσεις από τη συμμετοχή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελευθερία Ελευθερίου: Η φωτογραφία από τη Eurovision και οι ευχές στη Στεφανία Λυμπερακάκη

Το βράδυ της Πέμπτης, η Στεφανία Λυμπερακάκη θα τα δώσει όλα στον Β΄Ημιτελικό και θα προσπαθήσει να πάρει μία θέση για τον τελικό της Eurovision. Με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να της στείλει τις ευχές της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Survivor 4, είχε αναφερθεί αρκετές φορές στη συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού και σήμερα θυμήθηκε τις μέρες αυτές με μεγάλη νοσταλγία.

Οι αναρτήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για τη Eurovision και τη Στεφανία Λυμπερακάκη

Ελευθερία Ελευθερίου Στεφανία Λυμπερακάκη
Ελευθερία Ελευθερίου Eurovision

Η ηλικία και η καταγωγή της εκπροσώπου της Ελλάδας

Απόψε η Στεφανία Λυμπερακάκη πρόκειται να εμφανιστεί επίσημα για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που θα θέλατε να γνωρίζετε για τη νεαρή τραγουδίστρια.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη γεννήθηκε στην Ουτρέχτη στις 17 Δεκεμβρίου 2002 από Έλληνες γονείς της διασποράς και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Καλλιτεχνικά γνωστή ως Stefania, είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, και YouTuber που ζει και δραστηριοποιείται στην Ολλανδία, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στην ολλανδική τηλεοπτική σειρά Brugklas.

Στο ελληνικό κοινό έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη Eurovision, ενώ απόψε αναμένεται να την απολαύσουμε στον Β ημιτελικό, που συμμετέχει με το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου "Last Dance" στην τέταρτη θέση.

Πέρσι, στο πλαίσιο εμφάνισής της στην ΕΡΤ, η νεαρή τραγουδίστρια συγκινήθηκε μόλις είδε τον παππού και την γιαγιά της, οι οποίοι μένουν στο χωριό Θούριο στον Έβρο. "Παππού και γιαγιά σας αγαπώ" είπε μόλις τους είδε.

H 19χρονη είναι πρώην μέλος του μουσικού συγκροτήματος κοριτσιών Kisses, το οποίο εκπροσώπησε τη δεύτερη χώρα της, την Ολλανδία, στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2016, κατακτώντας την 8η θέση, με 174 βαθμούς.