Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Με έχουν σταματήσει στο φανάρι και μου φώναζαν είσαι...»

Η αποκάλυψη για το απίστευτο περιστατικό που έζησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Με έχουν σταματήσει στο φανάρι και μου φώναζαν είσαι...»

Τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου υποδέχτηκε η εκπομπή The 2night Show, τον ηθοποιό που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

«Δεν τα πήγαινα καλά με την τηλεόραση. Δεν με ήθελε, δεν την ήθελα. Είναι μία νέα πίστα για μένα που μου αρέσει πια. Σαν θεατής δεν τρελαίνομαι» είπε αρχικά.

«Το αγαπάω το περίπτερο. Είναι το δέντρο που περιποιούμαστε όλο τον χρόνο για να βγάλει καρπούς και να ζήσουμε», συνέχισε αποκαλύπτοντας πως συνεχίζει να δουλεύει στο περίπτερο της οικογένειας του παρά τη φήμη που έχει δει.

Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου για το περιστατικό σε φανάρι

Πολλοί τον αποκάλεσαν τον… σωσία του Γιώργου Γεροντιδάκη και μάλιστα δεν έλειψαν και οι φορές που τον μπέρδευαν για τον Μελέτη από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Η αλήθεια είναι ότι με έχουν σταματήσει στο φανάρι και μου φώναζαν είσαι ο Μελέτης από τις “Άγριες Μέλισσες”;» είπε γελώντας.

«Δεν είχα λεφτά και χρειάστηκε να μείνω 2-3 μέρες σε μια πυλωτή»

O Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, ο ηθοποιός από τον Ήλιο, μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

«Ο Κρατερός είναι δάσκαλός μου. Έδωσα εξετάσεις στο υπουργείο με δικό του κομμάτι και πήρα πτυχίο με τον Κρατερό. Δεν ένιωσα ποτέ ότι περνάω δύσκολα με το επάγγελμα του ηθοποιού. Έχουμε οικογενειακή επιχείρηση, ένα περίπτερο και όλη τη ζωή μου είμαι περιπτεράς. Για τους πελάτες στο περίπτερο είμαι ο γιος του Τριαντάφυλλου, που παίζει στην τηλεόραση. Πολλοί πελάτες στο περίπτερο μου λένε “δεν σου το ‘χαμε να είσαι αστυνομικός”».

«Όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη για δουλειά, δεν είχα πάρει λεφτά μπροστά, έμεινα κάποια στιγμή χωρίς σπίτι γιατί δεν είχα λεφτά για ξενοδοχείο. Έμεινα για 2-3 μέρες σε ένα ίντερνετ καφέ και για άλλες 2-3 μέρες σε μια πυλωτή».

Αναφορικά με την ομοιότητα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη είπε: «Καταλαβαίνω γιατί λένε ότι μοιάζω με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Είμαστε και οι δύο μακρόστενοι και βοηθάει πολύ το μαλλί και το μουστάκι. Επειδή είμαστε φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, με άλλο μαλλί και άλλο τρίχωμα στο πρόσωπο δεν μοιάζουμε τόσο. Στο δρόμο με μπερδεύουν με τον Γιώργο».