Eurovision 2021: Σάλος στο διαδίκτυο - Αντέγραψαν οι Σέρβες την Ελένη Φουρέιρα;

Κάτι τα μαλλιά, κάτι το ρούχο...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Σάλος στο διαδίκτυο - Αντέγραψαν οι Σέρβες την Ελένη Φουρέιρα;

Ημιτελικός χθες στη Eurovision 2021 και τα σχόλια έδωσαν και πήραν. Η εμφάνιση της Σερβίας ήταν μία από αυτές που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως οι τρεις γυναίκες αντιγράφουν το act της Ελένης Φουρέιρα.

Οι τρεις εκπρόσωποι της Ρωσίας, με το κομμάτι «Loco Loco», κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό και μάλιστα να γίνουν άμεσα viral.

Η εμφάνιση της Σερβίας που συγκρίθηκε με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision

Η εκρηκτική τους εμφάνιση σε πολλούς θύμισε τις αδερφές Kardashian αν και η σύγκριση με την επική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018 ήταν η πιο έντονη.

Όπως και η Φουρέιρα έτσι και οι Σέρβες, έβαλαν αποκαλυπτικά ολόσωμα ρούχα και είχαν μακριά κατσαρά μαλλιά τα οποία κούναγαν συνέχεις ως μέρος της χορογραφίας.

«Στο κρατικό κανάλι δεν πίστεψαν την Φουρέιρα για την Eurovision! Δεν ξέρω αν ήταν η καταγωγή της»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Ενώ, μεταξύ άλλων μίλησε για την Ελένη Φουρέιρα, αλλά και για την συνεργασία Βίσση - Βανδή.

«Είναι ένας άνθρωπος, που το 2011, μου πρότεινε να κάνουμε την Panik. Πίστεψε σε μένα, γιατί εγώ δεν πίστευα και μου άλλαξε τη ζωή. Μου άνοιξε έναν ορίζοντα που δεν πίστευα ότι έχω. Δεν παίζει το οικονομικό backround πάντα ρόλο, πίστεψε σε μένα. Η Εριέττα Κούρκουλου είναι εκείνη που με γνώρισε. Ο Πάρης δεν έχει επέμβει ποτέ στον τομέα μου. Κάνουμε κάτι ισότιμα και είναι πολύ διακριτικός. Με έχει ξεμπλοκάρει και βοηθήσει σε πολλά θέματα, παρά τις δουλειές του είναι γνώστης. Όταν ξεκινήσαμε την Paniκ εκείνος επέλεξε το λογότυπο. Ήταν σοφή επιλογή», είπε αρχικά για την Panik και τον Πάρι Κασιδόκωστα.

«Τη γνώρισα την περίοδο που ήταν στις Mystique. Η Ελένη είναι πιο πιστός καλλιτέχνης που έχω. Μεγαλώσαμε μαζί. Χαίρομαι πολύ για την επιτυχία του γιατί πραγματικά το αξίζει. Αν εγώ δουλεύω πολύ, εκείνος δουλεύει πάρα πολύ. Υπήρχαν στιγμές που δεν κοιμόταν. Αυτό που θαυμάζω είναι η εξυπνάδα του, είναι από τους πιο ευφυής ανθρώπους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Eurovision και βγαίνει η βαθμολογία, ήμασταν στην 5η θέση και περίμενα μια στήριξη και μου λέει “πρώτη θα βγεις”. Όταν τελείωσε κλαίγαμε μαζί. Σε ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει για μένα».

«Πιστεύαμε ότι ταιριάζει στη Eurovision. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με το κρατικό κανάλι της Ελλάδας αλλά δεν ήθελαν, δεν πίστευαν, δεν είδαν το όραμά μας. Δεν ξέρω αν ήταν η καταγωγή της. Όλα περνάνε από το μυαλό μου, η ιστορία όμως έδειξε. Η Ελένη βγήκε με την Κύπρο που δεν ήταν φαβορί, χωρίς συμμαχίες και καταφέραμε και ευχαριστώ στο ΡΙΚ που πίστεψαν και τους αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε».