Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εκτός Πρωινού ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - Βρισκόταν μέχρι τα μεσάνυχτα στον πύρινο εφιάλτη στην Κορινθία

Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις του μέσα από την φωτιά στον Σχίνο και στις γύρω περιοχές

Εκτός Πρωινού ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - Βρισκόταν μέχρι τα μεσάνυχτα στον πύρινο εφιάλτη στην Κορινθία
News 21.05.2021 10:39
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μπορεί καθημερινά να τον βλέπουμε στο Πρωινό να σχολιάζει όλες τις εξελίξεις του Survivor 4, ωστόσο σήμερα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρισκόταν εκτός εκπομπής. Ο επιχειρηματίας ήταν μέχρι τα μεσάνυχτα στον πύρινο εφιάλτη της φωτιάς στην Κορινθία που έφτασε μέχρι και τα Μέγαρα.

Σπίτια, αλλά και 50.000 στρέμματα δάσους κάηκαν ολοσχερώς, με τις καταστροφές στις περιοχές από τον Σχίνο μέχρι και τα Μέγαρα να είναι ανυπολόγιστες. Ενώ, οι κάτοικοι που είδαν τις περιουσίες τους να εξαφανίζονται μέσα σε λίγα λεπτά να είναι σε τραγική κατάσταση.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη όλη τη νύχτα με τις φλόγες και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα. Ανάμεσά στους εθελοντές πυροσβέστες λοιπόν ήταν και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Οι αναρτήσεις του Αναγνωστόπουλου από τις φωτιές στην Κορινθία

Μάλιστα, στον λογαριασμό του στο Instagram, μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την μάχη που έδιναν με τις φλόγες και πραγματικά οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Κώστας Αναγνωστόπουλος φωτιά Σχίνος

Κώστας Αναγνωστόπουλος εθελοντής πυροσβέστης

Κώστας Αναγνωστόπουλος φωτιά

Έξαλλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - «Με παραπέμπουν στα δικαστήρια»

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα πριν από λίγες ημέρες και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει και τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον τομέα της εστίασης.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, πέρα από πρώην παίκτης του Survivor είναι και επιχειρηματίας, καθώς έχει μαγαζιά στην Αθήνα. Στη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργο Καββαθά εξέφρασε τα παράπονά του για τις συνθήκες που επικρατούν αλλά και για ένα πρόστιμο που του έκοψε η αστυνομία.

«Το περίπτερο θα μπορεί να πουλάει μπύρα και εμείς όχι; Και θα γίνει πάλι ό,τι έγινε και πέρσι; Θα τα παίρνουν από το περίπτερο, θα τα πίνουν στην πλατεία και εμείς θα πληρώνουμε τα self tests και όλα. Είναι 8 μήνες αυτή η αστοχία. Να βγάλω κι εγώ μια άδεια περιπτέρου.

Εμένα στο μαγαζί μου, μία ημέρα που έβρεχε, μπήκαν μέσα 3-4 άτομα μέσα. Και ενώ έχω και το βίντεο και τις φωτογραφίες, έφαγα ένα πρόστιμο που κυμαίνεται από 3.000 έως 10.000 ευρώ. Και δε μπορώ να πάω, ούτε να κάνω αντιρρήσεις πουθενά και με παραπέμπουν κατευθείαν στα δικαστήρια. Δηλαδή τι θα γίνει;

Πουλάμε με 2 ευρώ τον καφέ και τρώμε ένα πρόστιμο από 3.000 έως 10.000 ευρώ και απέναντι στην πλατεία έχει 2.000 άτομα. Ο αστυνομικός δεν βλέπει τα 2.000 άτομα, αλλά βλέπει τα 4 άτομα σε ένα μαγαζί; Που στην ουσία δεν κάνουν κάτι, περιμένουν ένα κλαμπ σάντουιτς που θέλει 15 λεπτά για να παρασκευαστεί. Αυτή τη στιγμή έχω πληρώσει σε δικηγόρο ένα τετραψήφιο νούμερο που δεν αντέχει η επιχείρησή μου να το κάνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η τρυφερή φωτογραφία του Κώστα Αναγνωστόπουλου με την Γωγώ Φαρμάκη

Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Τον Ντάνο τον ψήφιζαν γιατί μάλλον δεν περνούσαν καλά στην καλύβα»

Share