Τραγικές στιγμές για την Μπέσσυ Αργυράκη - Κάηκε το σπίτι της στα Άνω Πευκενέα

«Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγικές στιγμές για την Μπέσσυ Αργυράκη - Κάηκε το σπίτι της στα Άνω Πευκενέα

Τραγικές στιγμές περνάει η Μπέσσυ Αργυράκη, καθώς κάηκε το σπίτι της στον οικισμό του Άνω Πευκενέα από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στην Κορινθία, οι οποίες ξεκίνησαν από τον Σχίνο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, λέγοντας πως μιλάει με το ζόρι, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό που την βρήκε.

Όσα είπε η Μπέσσυ Αργυράκη για το σπίτι της που κάηκε

«Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή, θα φύγω να πάω εκεί. Μας έστειλαν οι γείτονες φωτογραφίες. Τη νύχτα οι φλόγες έφαγαν το σπίτι. Αλλά θέλω να πάω να το δω, δεν έχω πλήρη εικόνα. Μου έστειλαν φωτογραφίες το πρωί συγγενείς που μένουν πίσω και που από τα χαράματα με κάνουλες και κουβάδες προσπαθούσαν να σώσουν το δικό τους σπίτι. Σε εμένα το βασικό σπίτι κάηκε. Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Τα σπίτι ξαναγίνονται, οι άνθρωποι όχι, αυτό έχει σημασία», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Ποιες περιοχές της Αθήνας έχουν μολυνθεί σε βαθμό συναγερμού από την φωτιά

Εικόνες βιβλικής καταστροφής είναι αυτές, που μεταφέρονται από το πύρινο «μέτωπο» στην Κορινθία, με αυτό να είναι όμως το λιγότερα, μπροστά σε όση μακροπρόθεσμη ζημιά προκληθεί από τη λαίλαπα, με σοβαρό κίνδυνο για την υγεία των πολιτών, ακόμη και στην Αθήνα.

Η φωτιά που ξέσπασε στον Σχίνο Λουτρακίου κι επεκτείνεται, έχει ήδη προκαλέσει μεγάλες καταστροφές και η ομάδα ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ Εκτίμηση Κινδύνου Φυσικών & Τεχνολογικών Καταστροφών επισημαίνει τον κίνδυνο που υπάρχει από την ατμοσφαιρική ρύπανση που δημιουργεί.

Η ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα έχει πέσει ακόμη πιο κάτω από την χθεσινοβραδινή επιδείνωση, τονίζει η Ομάδα και προσθέτει πως, τις τελευταίες ώρες, η επιδείνωση είναι στο επίπεδο 4 της εξαβάθμιας κλίμακας ποιότητα αέρα.

Η κατάσταση στην Αθήνα... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr