Θοδωρής Μισόκαλος: Οι ευχές στην Ελένη Μενεγάκη για την γιορτή της

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Θοδωρής Μισόκαλος: Οι ευχές στην Ελένη Μενεγάκη για την γιορτή της

Σήμερα 21η Μαίου, Κωνσταντίνου και Ελένης, γιορτάζουν μεταξύ άλλων και γνωστοί star της ελληνικής showbiz. Μία από αυτούς φυσικά είναι και η μεγαλύτερη Ελληνίδα star, Ελένη Μενεγάκη. Όπως είναι φυσικό, οι ευχές που δέχεται είναι πάρα πολλές.

Μέσα σε αυτές και οι ευχές του αγαπημένου της αδερφού, Θοδωρή Μισόκαλου, που δεν δίστασε να της ευχηθεί δημόσια. Πολλές φορές έχει εκφράσει την αγάπη του και το θαυμασμό του για την αδερφή του, όπου φαίνεται πως την αγαπάει πολύ. Δεν θα μπορούσε λοιπόν σήμερα να λείπει μία ευχή του.

Η τρυφερή φωτογραφία του Θοδωρής Μισόκαλου με την Ελένη Μενεγάκη

Το πρωί λοιπόν, ανέβασε ένα instastory στον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας "Χρόνια πολλά αίμα μου", μαζί με δύο φωτογραφίες τους. Μία που είναι από τα παιδικά τους χρόνια και άλλη μία πιο πρόσφατη, που είναι οι δύο φανερά αλλαγμένοι.

Τα δύο αδέρφια και στις δύο φωτογραφίες φαίνονται πολύ αγαπημένοι, και φαίνεται πως τα χρόνια που τους χωρίζουν δεν είναι εμπόδιο για εκείνους. Άλλωστε πολλές φορές η Ελένη Μενεγάκη έχει εκδηλώσει την αγάπη της για τον αδερφό της και αυτό είναι κάτι που οι θαυμαστές της το γνωρίζουν χρόνια τώρα.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Θοδωρής Μισόκαλος

Ο Θοδωρής Μισόκαλος έχει απασχολήσει κατά καιρούς το instagram και όπως φαίνεται είναι πολύ γοητευτικός. Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει διστάσει να αναφερθεί σε εκείνον στις εκπομπές της αλλά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ ενεργή τον τελευταίο καιρό στα social media και ακόμα και τώρα, μετά την αποχώρηση της από τον ALPHA, συνεχίζει να απασχολεί τα media. Άλλωστε δεν είναι αδίκως η μεγαλύτερη Ελληνίδα star.

Καθώς σήμερα είναι η ονομαστική της εορτή, σίγουρα θα λάβει πολλές ευχές δημόσιες, ή μη, και πολλές από αυτές αναμένουμε να τις δούμε αργότερα σήμερα. Ποιος άλλος άραγε θα της ευχηθεί δημόσια και με ποιόν τρόπο;