Eurovision 2021: Ο χορευτής της Στεφανίας απαντάει για το τεχνικό λάθος στον Β΄ Ημιτελικό

Τι συνέβη τελικά με το γάντι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Ο χορευτής της Στεφανίας απαντάει για το τεχνικό λάθος στον Β΄ Ημιτελικό

Τόσο η Στεφανία Λυμπερακάκη όσο και οι χορευτές της, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου, λίγο μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 και απάντησαν για τα τεχνικά λάθη που έγιναν.

«Το πρώτο πράγμα που είπα όταν προκριθήκαμε ήταν “oh my God”. Συγκινήθηκα στο αποτέλεσμα. Φοβήθηκα πως δεν θα περνούσα γιατί δεν έλεγαν Ελλάδα και είπα “αυτό ήταν, πάμε σπίτι”. Πάνω στη σκηνή είχα λίγο άγχος. To είδα το αποτέλεσμα στη σκηνή και μου άρεσε πολύ. Ήταν δύσκολη σκηνική παρουσία, αλλά έχουμε κάνει πολλές πρόβες. Οπότε όλα καλά.

Στον τελικό δε θα αλλάξει τίποτα, έτσι θα είναι το τραγούδι στη σκηνή. Το πρώτο μήνυμα που πήρα μετά τον τελικό ήταν από τη μαμά μου. Μου είπε πως ήμουν τέλεια. Το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανα πριν ανέβω στη σκηνή ήταν στην αδερφή μου. Το Σάββατο πρέπει να είμαι πιο χαρούμενη στη σκηνή» είπε χαρακτηριστικά η Στεφανία Λυμπερακάκη από τη μεριά της.

Στη συνέχεια στην κάμερα μίλησε ο χορευτής που έκανε το λάθος και άφησε να φανεί το χέρι του στη σκηνή.

Οι δηλώσεις του χορευτή της Στεφανίας Λυμπερακάκη για τη Eurovision 2021

«Δεν έφυγε το γάντι. Όπως πήγα να βγάλω το πράσινο γάντι, βγήκε και το άσπρο. Φοράμε διπλά γάντια. Από πάνω το πράσινο και από κάτω το άσπρο κι όπως έβγαλα το πράσινο από την ταχύτητα βγήκε και το άσπρο», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Για να φτιαχτεί το ρούχο της Στεφανίας μας πήρε...»

Η Στεφανία Λυμπερακάκη κατάφερε να εντυπωσιάσει με την χθεσινή της εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision για τον Β΄ Ημιτελικό και να εξασφαλίσει μία θέση για τη χώρα μας στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού.

Μπορεί η ερμηνεία της να ήταν ένα από τα πιο δυνατά σημεία της εμφάνισής της μαζί φυσικά με τα ειδικά εφέ, αλλά αυτό που χωρίς αμφιβολία τράβηξε τα βλέμματα, ήταν το μοναδικό ρούχο που φόρεσε.

Ο δημιουργός του look της, Βρεττός Βρεττάκος, μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε για την εκθαμβωτική εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας.

Από τις δηλώσεις του, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι χρειάστηκαν 250.000 κρύσταλλα Swarovski για να φτιαχτεί το ρούχο και να κάνει τη Στεφανία να λάμπει όσο κανένας άλλος πάνω στη σκηνή του Ρότερνταμ.

Όπως μας εξήγησε ο σχεδιαστής, πρόκειται για: «Μία κρυστάλλινη δημιουργία haute couture custommade για την εμφάνιση της Στεφανίας και την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Είναι μία ολοκέντητη φόρμα σε χρώματα του μωβ τανζανίτη που αλλάζουν, ανάλογα με τα led lights. Οι μπότες είναι κρυστάλλινες σε συνεργασία με την εταιρεία Tsakiris Mallas, επεξεργασμένο 3D τύπωμα σαν δέρμα φιδιού, επάνω στα κρύσταλλα.

Στεφανία Λυμπερακάκη ρούχο

Τα γάντια είναι επίσης κρυστάλλινα και ολοκληρώνουν τη συνολική εικόνα, εμπνευσμένη από τα early 80's, και την K Pop μουσική.

Η φόρμα και όλο το look είναι διακοσμημένα με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, ειδική παραγγελία για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής».

Όσο για τον χρόνο τον οποίο χρειάστηκε ο σχεδιαστής για να δημιουργήσει το εντυπωσιακό ρούχο της εκπροσώπου μας, αποκάλυψε πως ήταν περίπου 2,5 με 3 μήνες και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς από το φωτογραφικό υλικό, το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.