Ευτυχείτε: Έλυσαν στον αέρα την διαφωνία τους Τζωρτζέλα - Μεϊμαρίδη

Έκοψε την συζήτηση έξαλλη η Καινούργιου και αποχώρησε από το πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευτυχείτε: Έλυσαν στον αέρα την διαφωνία τους Τζωρτζέλα - Μεϊμαρίδη

Όπως σας αποκαλύψαμε εχθές στο Youweekly.gr αποκλειστικά πρώτοι, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και η Μάρα Μεϊμαρίδη ήρθαν σε έντονη λεκτική διαμάχη πριν από λίγες ημέρες στον αέρα του Ευτυχείτε με αποτέλεσμα η πρώτη να μην δεχθεί να βγει στην εκπομπή την επόμενη μέρα και να απαιτεί μια συγγνώμη.

Μετά από μια ημέρα απουσίας από την εκπομπή, λοιπόν, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε ξανά στο πλατό του Ευτυχείτε για να λύσει τα... διλήμματα των τηλεθεατών έχοντας στο πλευρό της - όπως πάντα - την Κατερίνα Καινούργιου, τον Γρηγόρη Γκουντάρα αλλά και την Μάρα Μεϊμαρίδη.

Όταν η ιστορία των διλημμάτων έφτασε στο τέλος της η παρουσιάστρια, Κατερίνα, θέλησε να δώσει λίγο τηλεοπτικό χρόνο στις δυο κυρίες ώστε να λυθεί ζωντανά το θέμα, εκεί από όπου ξεκίνησε δηλαδή.

Η Τζωρτζέλα δήλωσε on air πως αισθάνθηκε θιγμένη τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά με τα όσα ειπώθηκαν και πάνω στην ροή του λόγου της με τα όσα είπε κατάφερε να κάνει έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου η οποία αναφώνησε στον αρχισυντάκτη της πως ήταν λάθος να συμβεί όλο αυτό στον αέρα και αποχώρησε από τον καναπέ.

Συμπέρασμα όλου αυτού; Δεν καταλήξαμε κάπου αλλά... ωραίο το κλίμα στην εκπομπή δεν το λες.

Απόσπασμα από τον χαμό μεταξύ Τζωρτζέλας - Μεϊμαρίδη και Καινούργιου στο πλατό του Ευτυχείτε

Κάηκε το χωριό της Μάρας Μεϊμαρίδη

Πριν διαδραματιστεί όλο αυτό το περιστατικό στον αέρα του Open η Μάρα Μεϊμαρίδη, εμφανώς δακρυσμένη, αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου πως κάηκε το χωριό της από την φωτιά που ξεκίνησε από τον Σχίνο της Κορινθίας.