"Λύγισε" και δάκρυσε η Μάρα Μεϊμαρίδη - Κάηκε όλο το χωριό της

Τραγικές στιγμές! Η εξομολόγηση στον αέρα του Ευτυχείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μπορεί η Μάρα Μεϊμαρίδη κάθε Παρασκευή να εμφανίζεται στο Ευτυχείτε μέσω Skype από το σπίτι της, ωστόσο, σήμερα 21/5 βρέθηκε στο πλατό λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε Κορινθία και Δυτική Αττική. Όπως αποκάλυψε, όλο το χωριό της τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε.

Μάλιστα, μη μπορώντας να συγκρατηθεί «λύγισε» και δάκρυσε on air, αφού η κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι των περιοχών που βρέθηκε στο έλεος της πυρκαγιάς είναι τραγική.

Η εξομολόγηση της Μάρας Μεϊμαρίδη για την φωτιά

Αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη αποκάλυψε πως η φωτιά ξεκίνησε από το χωριό τους και συγκεκριμένα από κλαδιά που έκαψαν. Βέβαια, μπορεί η πυρκαγιά να κατέστρεψε πολλά σπίτια, ωστόσο το δικό της κατάφερε να γλιτώσει, λόγω ενός φυλαχτού που έχει φτιάξει.

«Λέω καμία φορά είναι να πιστεύεις στην μεταφυσική. Εγώ έχω κάνει στο σπίτι ένα φυλαχτό. Θα έρθεις κάτω θα δεις τα πάντα καμένα και στην μέση έναν παράδεισο. Το σπίτι δεν έχει πάθει τίποτα. Ο κήπος, τα κάγκελα που είναι ξύλινα, τα λουλούδια. Τίποτα!», ανέφερε.

Το σπίτι ωστόσο της Μπέσσυς Αργυράκη έγινε στάχτη

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, λέγοντας πως μιλάει με το ζόρι, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό που την βρήκε.

«Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή, θα φύγω να πάω εκεί. Μας έστειλαν οι γείτονες φωτογραφίες. Τη νύχτα οι φλόγες έφαγαν το σπίτι. Αλλά θέλω να πάω να το δω, δεν έχω πλήρη εικόνα. Μου έστειλαν φωτογραφίες το πρωί συγγενείς που μένουν πίσω και που από τα χαράματα με κάνουλες και κουβάδες προσπαθούσαν να σώσουν το δικό τους σπίτι. Σε εμένα το βασικό σπίτι κάηκε. Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Τα σπίτι ξαναγίνονται, οι άνθρωποι όχι, αυτό έχει σημασία», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.