Eurovision 2021: Αλλάζει ρούχο για τον τελικό η Στεφανία

Οι λεπτομέρειες για το τι θα φορέσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Αλλάζει ρούχο για τον τελικό η Στεφανία

Η Στεφανία Λυμπερακάκη «έλαμψε» στη σκηνή της Eurovision 2021 και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού. Όπως ανέφερε ωστόσο το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Ευτυχείτε, η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί με άλλο ρούχο στον τελικό.

Ο σχεδιαστής του ρούχου, Βρεττός Βρεττάκος, μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr για αυτά που φόρεσε στον ημιτελικό και αποκάλυψε:

«Μία κρυστάλλινη δημιουργία haute couture custommade για την εμφάνιση της Στεφανίας και την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Είναι μία ολοκέντητη φόρμα σε χρώματα του μωβ τανζανίτη που αλλάζουν, ανάλογα με τα led lights. Οι μπότες είναι κρυστάλλινες σε συνεργασία με την εταιρεία Tsakiris Mallas, επεξεργασμένο 3D τύπωμα σαν δέρμα φιδιού, επάνω στα κρύσταλλα.

Τα γάντια είναι επίσης κρυστάλλινα και ολοκληρώνουν τη συνολική εικόνα, εμπνευσμένη από τα early 80's, και την K Pop μουσική.

Η φόρμα και όλο το look είναι διακοσμημένα με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, ειδική παραγγελία για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής».

Στεφανία Λυμπερακάκη ρούχο

Το νέο ρούχο που θα βάλει η Στεφανία στον τελικό της Eurovision

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν ο Βρεττός Βρεττάκος, το νέο ρούχο που θα βάλει η εκπρόσωπος της Ελλάδας είναι παρεμφερές, με πιο έντονα κρύσταλλα, στις ίδιες όμως αποχρώσεις.

Οι πρώτες δηλώσεις της Στεφανίας μετά την πρόκριση

«Το πρώτο πράγμα που είπα όταν προκριθήκαμε ήταν “oh my God”. Συγκινήθηκα στο αποτέλεσμα. Φοβήθηκα πως δεν θα περνούσα γιατί δεν έλεγαν Ελλάδα και είπα “αυτό ήταν, πάμε σπίτι”. Πάνω στη σκηνή είχα λίγο άγχος. To είδα το αποτέλεσμα στη σκηνή και μου άρεσε πολύ. Ήταν δύσκολη σκηνική παρουσία, αλλά έχουμε κάνει πολλές πρόβες. Οπότε όλα καλά.

Στον τελικό δε θα αλλάξει τίποτα, έτσι θα είναι το τραγούδι στη σκηνή. Το πρώτο μήνυμα που πήρα μετά τον τελικό ήταν από τη μαμά μου. Μου είπε πως ήμουν τέλεια. Το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανα πριν ανέβω στη σκηνή ήταν στην αδερφή μου. Το Σάββατο πρέπει να είμαι πιο χαρούμενη στη σκηνή» είπε χαρακτηριστικά η Στεφανία Λυμπερακάκη.