Στεφανία Λυμπερακάκη: «Πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν θα περάσω»

Ωστόσο, κατάφερε και πηρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στεφανία Λυμπερακάκη: «Πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν θα περάσω»

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision έδωσε στην χώρα μας η Στεφανία Λυμπερακάκη το βράδυ της Πέμπτης, με την ίδια να σημειώνει εξαιρετική εμφάνιση.

Η νεαρή τραγουδίστρια, σε ένα από τα διαλείμματα της μετάδοσης της ΕΡΤ, παραχώρησε μερικές δηλώσεις στα ελληνικά κανάλια που την περίμεναν μετά τον Β' ημιτελικό.

Η Στεφανία ρωτήθηκε τόσο για την ολλανδική της καταγωγή όσο και το αν την βοήθησε η συμμετοχή της στην Junior Eurovision.

Στεφανία Λυμπερακάκη για την eurovision

Οι δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπερακάκη

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα ότι περνάω ήταν “Oh my God”. Πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν θα περάσω και είπα “οκ, πάμε σπίτι”. Είχα άγχος αλλά το κοινό με ηρέμησε που μου φώναζε. Είδα το βίντεο μετά και μου άρεσε πολύ. Έχουμε κάνει πολλές πρόβες.

Στον τελικό δεν θα αλλάξω τίποτα. Θέλω να αλλάξω λίγο το βλέμμα μου, θέλω να είμαι πιο χαρούμενη. Το πρώτο μήνυμα που πήρα ήταν από τη μαμά μου. Θυμόμουν να κοιτάω τις κάμερες, με βοήθησε πολύ».

Αλλάζει ρούχο για τον τελικό η Στεφανία

Η Στεφανία Λυμπερακάκη «έλαμψε» στη σκηνή της Eurovision 2021 και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού. Όπως ανέφερε ωστόσο το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Ευτυχείτε, η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί με άλλο ρούχο στον τελικό.

Ο σχεδιαστής του ρούχου, Βρεττός Βρεττάκος, μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr για αυτά που φόρεσε στον ημιτελικό και αποκάλυψε:

«Μία κρυστάλλινη δημιουργία haute couture custommade για την εμφάνιση της Στεφανίας και την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Είναι μία ολοκέντητη φόρμα σε χρώματα του μωβ τανζανίτη που αλλάζουν, ανάλογα με τα led lights. Οι μπότες είναι κρυστάλλινες σε συνεργασία με την εταιρεία Tsakiris Mallas, επεξεργασμένο 3D τύπωμα σαν δέρμα φιδιού, επάνω στα κρύσταλλα.

Τα γάντια είναι επίσης κρυστάλλινα και ολοκληρώνουν τη συνολική εικόνα, εμπνευσμένη από τα early 80's, και την K Pop μουσική.

Η φόρμα και όλο το look είναι διακοσμημένα με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, ειδική παραγγελία για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής».

Στεφανία Λυμπερακάκη ρούχο

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν ο Βρεττός Βρεττάκος, το νέο ρούχο που θα βάλει η εκπρόσωπος της Ελλάδας είναι παρεμφερές, με πιο έντονα κρύσταλλα, στις ίδιες όμως αποχρώσεις.