Πάνος Κιάμος: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το χιουμοριστικό σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Κιάμος: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε χθες ο Πάνος Κιάμος, προκειμένου να προστατεύεσει τόσο τον εαυτό του όσο και τους γύρω του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστήκε βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Mega εμβολιαστικό κέντρο Ξιφασκίας και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου.

Ο ίδιος μοιράστηκε το γεγονός αυτό με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από τη στιγμή του εμβολιασμού, ενώ το εμβόλιο το έκανε και η Demy.

Η ανάρτηση του Πάνου Κιαμού

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Ξιφασκίας! Εγώ απλά… έκανα το χρέος μου”.

Την συγκεκριμένη ανάρτηση σχολίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος έγραψε: “Τώρα, μετά το εμβόλιο, θα κανείς πρόγραμμα μέχρι 7 το πρωί χωρίς σταματημό!!! Λούπα το πρόγραμμα, θα βγαίνεις 2 φορές λαϊκό”.

Λίγα λόγια για τον ταλαντούχο Πάνο Κιάμο

Γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1975 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρό παιδί του άρεσε το τραγούδι και παρόλο που είχε περάσει στην Ιατρική Σχολή προτίμησε να ασχοληθεί με αυτό. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να εμφανίζεται στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μαζί του εμφανίζονταν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Ελένη Δήμου.

Το πρώτο CD του κυκλοφόρησε το 1998 με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη». Από αυτό το CD ξεχώρισαν 2 τραγούδια: "Όλα για σένανε μιλάνε" και "Τρελός για σένα". Μετά από ένα χρόνο κυκλοφόρησε και το πέμπτο CD με τίτλο «Το γέλιο σου κλαίει».

Από το 2008 μέχρι το 2020 ήταν παντρεμένος με την Ζαχαρούλα Μουρκόγιαννη και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: την Λιάνα το 2008 (13 χρονών) , τον Βασίλη το 2010 (11 χρονών) και τον Κωνσταντίνο το 2012 (9 χρονών)

Μερικά από τα πιο πετυχημένα του singles:

2015: Πώς Θα Τη Βγάλω (Cobalt Music)
2016: Τρελοκομείο (Remix) (Cobalt Music) (με Master Tempo)
2017: Στο Φτερό (Cobalt Music)
2017: Αλλού Εσύ (Cobalt Music)
2018: Χαρταετός (Cobalt Music)
2018: Θέλω Να Σε Ξαναδώ (Cobalt Music) (με Super Sako & Bo (ράπερ))
2020: Θα Περάσει (Cobalt Music)
2020: Δύο Μέτρα Ουρανός (Cobalt Music)
2020: Είπα Και Εγώ (Cobalt Music)
2021: Στα Χειρότερα (Cobalt Music) (με Αναστάσιος Ράμμος)