Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι ευχές της συζύγου του για την γιορτή του - «Με υπομονή θα τα καταφέρουμε»

Η συγκινητική ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι ευχές της συζύγου του για την γιορτή του - «Με υπομονή θα τα καταφέρουμε»

Την γιορτή του έχει σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και για τον λόγο αυτόν, η σύζυγος του, Εβελίνα έσπευσε να του ευχηθεί και δημόσια.

Ο ίδιος από το 2017 δίνει την μάχη του με συνεχομένα χειρουργεία μετά από ένα τροχαίο που είχε, με την Εβελίνα Βαρσάμη να μην έχει φύγει λεπτό από κοντά του.

Σήμερα λοιπόν είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα και για αυτό η Εβελίνα και ο γιος τους Αλέξανδρος έστειλαν στον Kωνσταντίνο τις πιο γλυκές ευχές τους.

Η ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη για την γιορτή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Χρόνια πολλά στον ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!
Χρόνια πολλά αστέρι μου!!! Σ’ αγαπάμε πολύ γιατί είσαι κοντά μας, είσαι δίπλα μας, γιατί μάχεσαι για την ζωή σου κι εμείς δίπλα σου συμπαραστάτες στον αγώνα σου!!!! Με Υπομονή, Επιμονή, Αγάπη και Πίστη θα τα καταφέρουμε!!! Εβελίνα – Αλέξανδρος!!!!????????????

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη με τον απολογισμό

Η θεραπεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και η αγαπημένη του σύζυγος, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία δεν έχει φύγει από το πλευρό του από την πρώτη κιόλας μέρα που έγινε το τροχαίο, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

O παρουσιαστής υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο πριν από μερικές μέρες και έτσι, η Εβελίνα Βαρσάμη έκανε έναν απολογισμό των όσων έχουν γίνει από τη μέρα του τροχαίου.

«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017

Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,

2 μήνες εντατική,

2 διασωληνωσεις,

Απώλεια 25 κιλών,

2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης,

7 χειρουργεία στο κεφάλι,

1 χειρουργείο στα μάτια

1 χειρουργείο στο λαιμό,

1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες ,

1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπειες και λογοθεραπειες

Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις... είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι'αυτο Σ'ΑΓΑΠΩ!!», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη στο Facebook.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σύζυγος