Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

GNTM 4: Οι πρώτες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Η αποκάλυψη που έκανε για τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά

GNTM 4: Οι πρώτες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου
News 23.05.2021 13:07
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Κυριακής, η νέα κριτής του GNTM 4, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το νέο βήμα που κάνει στην καριέρα της μετά και από την ανακοίνωση που ήρθε από το Star, ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά.

Οι δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πως θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική, οπότε δεν ήξερα και πως γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα. Δεν γνωρίζω ακόμα να θα έχω και συμμετοχή στην παρουσίαση. Θα το δούμε με την παραγωγή.

Με την Βίκυ Καγιά είμαστε σε πολύ καλές σχέσεις, την γνωρίζω άλλωστε από τον χώρο. Δεν έχουμε τον χρόνο είναι η αλήθεια να πούμε πολλά γιατί και εγώ ήρθα ουσιαστικά πριν από δυο μέρες. Έχω παρακολουθήσει τα παλιότερα GNTM» είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Το physique της δεν θυμίζει Ελληνίδα. Ξανθιά, ψηλόλιγνη, με σταρένια επιδερμίδα, ταιριάζει περισσότερο στα αμερικανικά πρότυπα και όχι τυχαία μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Λος Άντζελες και την Ελλάδα.

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου.

Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης.

Η δεύτερή μου αγάπη είναι η Αυστραλία και συγκεκριμένα το Σίδνεϊ, όπου έχω πολλούς φίλους και επισκέπτομαι συχνά» έχει πει σε συνέντευξή της στο andro.gr

Το προφίλ της στο Instagram είναι διάσπαρτο με φωτογραφίες από το Λος Άντζελες, φωτογραφίσεις, ταξίδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: Αυτό το μοντέλο προσέγγισε το Star πριν την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Βίκυ Καγιά: Η ανάρτηση της για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και το GNTM 4

Share