Νίκος Χαρδαλιάς: Η οργισμένη ανάρτησή του μετά την επίθεση στα μαγαζιά της συζύγου του

«Άνανδροι και θρασύδειλοι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Χαρδαλιάς: Η οργισμένη ανάρτησή του μετά την επίθεση στα μαγαζιά της συζύγου του

Τα ξημερώματα της Κυριακής, άγνωστοι έκαναν εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτας Παναγιωτοπούλου στον Βύρωνα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από τις δύο επιχειρήσεις, που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, στην οδό Φορμίωνος. Από τις εκρήξεις που έγιναν, λίγο μετά τη 1:30, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με μία ανάρτησή του στα social media θέλησε να δώσει δύναμη στην σύζυγό του και να τονίσει πως στο τέλος, το φως πάντα κερδίζει.

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

«Άνανδροι και θρασύδειλοι, εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους, κρυμμένα στο σκοτάδι που τόσο αγαπάνε.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται! Δεν σας φοβόμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω για όλα όσα μάθαμε να παλεύουμε. Το φώς πάντα θα κερδίζει...», έγραψε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Οι αποκαλύψεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά στο Ενώπιος Ενωπίω

«Ο Νίκος διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτό δεν του επιτρέπει χαλαρές συμπεριφορές. Πρέπει να είναι να είναι αυστηρός γιατί έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή, έχει να κάνει με την προστασία των πολιτών» ανέφερε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η οποία μίλησε χθες για τον σύζυγό της, καθώς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

«Δεν αφήνει κάτι στην τύχη ποτέ! Από εκεί και πέρα, σε προσωπικό επίπεδο είναι εξαιρετικά προστατευτικός άνθρωπος. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και γι΄αυτό είμαι πάρα πολύ περήφανη. Είμαστε μαζί 12 χρόνια, εκ των οποίων τα 10 παντρεμένοι. Έχουμε ένα κοριτσάκι, την Δήμητρα. Και έχουμε και την Ιωάννα μας, από τον πρώτο του γάμο», σημείωσε.

Αναφερόμενη στην καθημερινότητα του Νίκου Χαρδαλιά είπε πως «η καθημερινότητά του στο σπίτι δεν έχει αλλάξει. Ο,τι κάναμε, αυτό κάνουμε Συζητάμε για τα θέματα της οικογένειας, τα προβλήματά μας. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι τον βλέπουμε λιγότερο, δεν τον βλέπουμε όσο θα θέλαμε όμως υπάρχει μεγάλη κατανόηση από μας σε αυτό».