Η... νέα Ανθή Σαλαγκούδη - Έβαψε τα μαλλιά της

Ανανεωμένη μετά το Survivor

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η... νέα Ανθή Σαλαγκούδη - Έβαψε τα μαλλιά της

Μπορεί να λείπει από την ελληνική τηλεόραση αφού μετά την αποχώρησή της από το Survivor δεν την έχουμε δει μέχρι στιγμής κάπου αλλά... μέσα από τα προσωπικά της social media η Ανθή Σαλαγκούδη δεν σταματάει να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους αγαπημένους τους διαδικτυακούς φίλους.

Αυτή την φορά η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως... σε κλίμα αλλαγών θέλησε να τολμήσει να γίνει ξανθιά! Τουλάχιστον έτσι έγραψε σε ένα insta story που πόζαρε. Ωστόσο, εμείς, επειδή φημιζόμαστε για την ειλικρίνειά μας να πούμε πως... θα μπορούσε και καλύτερα. Δεν βλέπουμε κάποια τόσο μπαμ αλλαγή αλλά... το θέμα δεν είναι τι βλέπεις αλλά τι αισθάνεσαι!

Τι νέα εικόνα της Ανθής Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη αλλαγή στην εμφάνισή της

Με γεια Ανθή!

Λέτε να ανανεώθηκε για να ταξιδέψει... Άγιο Δομίνικο; Σας είχαμε αναφέρει πως ενδέχεται να πετάξει στο νησί για μια μέρα αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση πάνω σε αυτό. Μπορεί και να το πάγωσαν. Θα φανεί.

Ίδια με την μητέρα της η Ανθή Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη με αφορμή τις μέρες του Πάσχα, βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένεια της.

Η όμορφη δημοσιογράφος λοιπόν απόλαυσε τις μέρες αυτές στο πατρικό της, αγκαλιά με τη μητέρα της και τον σκύλο της.

Η ίδια φωτογραφήθηκε με την μαμά της και η ομοιότητα τους είναι φοβερή! Φυσικά, το στιγμιότυπο αυτό το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και έγραψε: «Σπίτι είναι εκεί που είναι η οικογένεια. Χρόνια πολλά από μένα τη συμμαθήτριά μου και τον Ruben».