Damiano David: Η ανάρτηση μετά τη νίκη του στην Eurovision και το φιλί στο στόμα στον κιθαρίστα

Έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ο φετινός νικητής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Damiano David: Η ανάρτηση μετά τη νίκη του στην Eurovision και το φιλί στο στόμα στον κιθαρίστα

Μπορεί η Ιταλική συμμετοχή της Eurovision 2021 να πήρε τις περισσότερες ψήφους του κοινού και συγκεκριμένα πάνω από 300, ωστόσο, ο τραγουδιστής, του συγκροτήματος Maneskin, Damiano David, προκάλεσε και πολλές αρνητικές αντιδράσεις. Αρχικά, μετά την είδηση πως έκανε χρήση ναρκωτικών την ώρα που ανακοίνωναν τις βαθμολογίες, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα κάνει.

Ωστόσο, πολλά σχόλια (Θετικά και αρνητικά) προκάλεσε και η κίνηση του να φιλήσει στο στόμα επί σκηνής τον κιθαρίστα του συγκροτήματος, την ώρα που τραγουδούσαν.

Η ανάρτηση του Damiano David μετά την Eurovision 2021

Με τον Damiano David και όλο το συγκρότημα να θέλει να περάσει ένα δυνατό μήνυμα για "το διαφορετικό", ο τραγουδιστής στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το φιλί στον κιθαρίστα.

«Σας ευχαριστώ όλους. Μια νέα εποχή έχει μόλις αρχίσει», έγραψε στη λεζάντα του.

Η απάντηση των Maneskin για τις καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών στην Eurovision

Λίγη ώρα μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για το πλάνο που δείχνει τον τραγουδιστή της Ιταλίας, να κάνει μία κίνηση που θα μπορούσε να σημαίνει πως κάνει ναρκωτικά, το συγκρότημα Maneskin, αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια για να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, o Damiano David τόνισε στη συνέντευξή του πως δεν κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ εξήγησε τι βλέπουμε στο επίμαχο βίντεο που κυκλοφόρησε.

«Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι με αυτά που λένε μερικοί για τον Damiano, πως έκανε ναρκωτικά. Είμαστε αντίθετοι στα ναρκωτικά και δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση κοκαΐνης.

Είμαι έτοιμη να κάνουμε τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μουσική και είμαστε τόσο χαρούμενοι που κερδίσαμε τη Eurovision. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας υποστήριξαν Το Rock 'n Roll δεν πεθαίνει ποτέ. Σας αγαπάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά το συγκρότημα στην σχετική ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Maneskin Eurovision ναρκωτικά