Πρωινό: Οι σπόντες Λιάγκα - Σκορδά για την αποχώρηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Δε θα φύγει από την καρδιά μου...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρωινό: Οι σπόντες Λιάγκα - Σκορδά για την αποχώρηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1, μιας και ο παρουσιαστής δεν μπορεί πλέον συμφωνήσει με το κανάλι για το πώς μπορεί να τον εκμεταλλευτεί σε κάποιο πρότζεκτ.

Το πρωί της Δευτέρας, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας διαβάσει τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τον συνεργάτη τους, αποφάσισαν να του κάνουν πλάκα για το συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στο κομμάτι της μαγειρικής και ο Γιώργος Λιάγκας έριξε πρώτος τη σπόντα σχετικά με την επικείμενη αποχώρηση του Ουγγαρέζου.

Ο διάλογος ανάμεσα σε Λιάγκα - Σκορδά - Ουγγαρέζο

  • Γιώργος Λιάγκας: Έβαλες τον Ουγγαρέζο μέσα στη μαγειρική για να μη φύγει από το Πρωινό;
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Να την πει την ατάκα του… Γεια σου ρε Γιώργη!
  • Φαίη Σκορδά: Ό,τι κι αν κάνει ο Δημήτρης, δε θα φύγει από την καρδιά μου!
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κι εσείς από τη δική μου και το ξέρετε…
  • Γιώργος Λιάγκας: Εμένα είσαι φίλος μου, το ξέρεις έτσι; Τον Κούπερ να μας αφήσεις…

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τις φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να πηγαίνει στην εκπομπή της

Το πρωί της Κυριακής, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα ανέφερε πως μία από τις εκπομπές που διεκδικούν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι αυτή της Ναταλίας Γερμανού και έτσι, λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το δικό της σχόλια μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Λεμπιδάκης μετέφερε όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή και έτσι, η Ναταλία Γερμανού βρήκε την ευκαιρία να τοποθετηθεί.

«Εγώ δεν του έχω κάνει κρούση μα την Παναγία», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού με τον Χάρη Λεμπδάκη να συμπληρώνει: «Η ομάδα σου θα μείνει ως έχει από όσο ξέρω».

«Καλά, μπορεί να προστεθεί κιόλας. Όλοι οι καλοί χωράμε», απάντησε ο Κώστας Τσουρός και ξέσπασε σε γέλια μαζί με τη Ναταλία.