Ενοχλημένη η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τεράστια χυδαιότητα...»

Το περιστατικό από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου που την ενόχλησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τεράστια χυδαιότητα...»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να σχολιάσει με πολύ έντονο τρόπο ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη χθεσινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία είχε καλεσμένο τον Θάνο Καλλίρη για να σχολιάσει την Eurovision.

Ο τραγουδιστής έμεινε αρκετή ώρα στο πλατό και έτσι κάποια στιγμή θέλησε να πει μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Εμένα θα με κρατήσετε; Θα φύγω; Μήπως περνάω κάποιο live casting». Η Σίσσυ του είπε ότι μπορεί να κάτσει όσο θέλει αλλά το συμβάν αυτό ενόχλησε ιδιαίτερη την Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία δεν φοβάται να πει τη γνώμη της έξω από τα δόντια.

H τοποθέτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Τώρα θίγεις ένα θέμα, το οποίο καλώς το θίγεις. Ήθελα να το πω πολύ καιρό στην ελληνική τηλεόραση, μεγάλη χυδαιότητα. Τεράστια χυδαιότητα! Δεν ξέρω ποιος το οργανώνει, οι παρουσιαστές ή τα κανάλια, το θεωρώ εντελώς λάθος και χαίρομαι που μου δίνεται αυτή τη στιγμή η ευκαιρία να το πω.

Να έχεις ανθρώπους δίπλα σου, να είναι οι συνεργάτες σου και εσύ εκ του πονηρού να κάνεις live casting, γιατί ο Θάνος ξέρει από αυτά… Και έχουμε δει κατά καιρούς πολλούς ανθρώπους να μπαίνουν και να κάθονται στα περίφημα σκαμπό του πάνελ για να τσεκάρουν τη χημεία…» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Χρειάζεται ένα τακτ σε αυτά τα πράγματα» κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η συνέντευξη της Αφροδίτης Γραμμέλη στο After Dark

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark ήταν το πριν μερικές εβδομάδες η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα και ξεκαθάρισε πως περίμενε ένα πιο εντυπωσιακό παρουσιαστή από τον Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother.

Αφορμή για το σχόλιό της αυτό στάθηκε μία ερώτηση που της έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς σχετικά με το πρόσωπο που θεωρεί πως είναι υπερεκτιμημένο στην τηλεόραση.

«Θα πω Χάρης Βαρθακούρης. Θεωρώ ότι ο Χάρης, δεν θέλω να τον αδικήσω γιατί είναι πολύ νέος, πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο από όσο κάποιοι άλλοι.

Εγώ δηλαδή περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό στο Big Brother. Θεωρώ ότι καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν με εξέπληξε όσο θα περίμενα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πριν λίγο καιρό στην ίδια εκπομπή ο Χάρης Βαρθακούρης είχε αποκαλύψει τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν όσο παρουσίαζε το ριάλιτι.